Okul Müdür Yardımcısı Bayan Öğretmene Askıntı Olursa?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan egeli_09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

egeli_09

Aktif Üye
Arkadaşlar kız arkadaşım aday öğretmen.Okula gittiği günden beri lavuk dolaylı olarak askıntı oluyor.Şikayet etmeyi düşündüm fakat elimde somut bir delil yok.Gidip makamında tehtit etmeyi düşündüm fakat arkadaşım henüz aday.Şahıs da ilçenin eğitim birsen başkanı.En son yılbaşı çekilişinde bir fincan takımının yanına gümüş yüzük koymuş.Aklıma geldikçe ağzını yüzünü dağıtasım geliyor ne önerirsiniz?

Aklıselim öneririm. Sonradan pişman olacağınız bir şey yapmayın sakın, hem kendinize hem de arkadaşınıza zarar verirsiniz. Arkadaşınız parmağına bir yüzük taksın karşı tarafın birazcık aklı varsa yaptıklarından vazgeçecektir. Her şey arkadaşınızda bitiyor O umursamazsa karşı tarafta bir süre sonra vazgeçecektir.

Gönülden gidip haddini bildirmek gelir ama HAB ın dediği gibi aklıselim davranmak gerek.Kız arkadaşınız gerekirse arada bir sizden bahsetsin sevgilim,erkek arkadaşım gibi ve okulda yüzük taksın çünkü sonuçta bekar bir bayan ve illa taliplisi olcak ancak bu şekilde engellersiniz.

bilisimci_009' Alıntı:
Gönülden gidip haddini bildirmek gelir ama HAB ın dediği gibi aklıselim davranmak gerek.Kız arkadaşınız gerekirse arada bir sizden bahsetsin sevgilim,erkek arkadaşım gibi ve okulda yüzük taksın çünkü sonuçta bekar bir bayan ve illa taliplisi olcak ancak bu şekilde engellersiniz.

:+1:

Bu iyi bir fikir.

Öfke ile harekete geçmeyin hocam. Arkadaşınız mesafeli olursa iş çoğunlukla çözülür arkadaşınızı ziyaretiniz etkili olabilir.Genel de bayanları tavrı olayı çözüyor.Çatık kaş hiç gülmeyen bir yüz tavsiyemdir. Âmâ ultra yavşaklar da yok değil.Duygusal davranıp aşırıya kaçmayın gerekirse kanuni yolara arkadaşınız başvurabilir.

Hocam kız arkadaşınız yüzük takarsa ve görüştüğünüzü herkese duyurursanız herkes ona göre davranır zaten.Olay kızda bitiyor.

genelde ilçe temsilcileri sendika yetkilileri biraz küstah ve cüretkar oluyor. küçük yerin büyük insanı diye ahkam kesmedikleri konu da kalmaz. ama bir o kadar da bir üstten korkarlar. eşşşşşekktkkkeeeeen büyük fil var. ama bu işler kusura bakmayın da tabiiri caiz olmayacak ama bölgesini işaretleyen köpek gibi yüzükle işaretleyerek, yanında görünerek falan olmaz.

yüzüğe, eşşeğe, file falan gerek yok, gideceksin yanına merhaba hocam ben filanın nişanlısıyım siz nişanlıma yüzük vermişsiniz, belki haberiniz yoktu bu yüzden pek önemsemedim ama birdaha olmasın lütfen diye rica edeceksiniz.
BUKADAR. :)

Bence kız arkadaşınız yüzüğü iade etmiştir. O da gereken mesajı almıştır.

Arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.Ama ben öğrtmenler gununde kız arkadaşıma yolladığım çiçeği ta bunun odasına yolladım.Ama adam yüzsüz arkadaşım zaten muhatap olmuyor.Yüzüğü henüz göndertmedim.Belki ben yutturmaya giderim diye!2 gündür başıma ağrılar giriyor.İlerleyen günler neler göstercek bakalım.Çok teşekkürler herkese tekrar.

bence kız arkadaşından ümidi kesmelisin. çünkü seni buradan fikir almaya zorlayan şey, arkadaşının da alenen yada gizli olarak o müdür yardımcısına karşılık vermesi.

BBNET
Geri