Okul müdürüne takvim soruşturması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bag_or
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Millet 18 marttan beridir yönetmeliğe aykırı davranıyor sorusturma yok tutanak yok birileri kendılerıne ters bırının afısını yada posterını astıgı ıcın sorusturmalık
karsı sendıkanın yada baska herhangı bır dershane okul etut merkezı dernek köy kahvesi belediye , yada kırtasıyenın afısı yada posterı takvımı kalemlıgı blok notları ıcınde bunları soyleyebılecek ve sorusturma acacak hakkı hakkanıyetlı adam nerde

g.cetin.66' Alıntı:
Millet 18 marttan beridir yönetmeliğe aykırı davranıyor sorusturma yok tutanak yok birileri kendılerıne ters bırının afısını yada posterını astıgı ıcın sorusturmalık
karsı sendıkanın yada baska herhangı bır dershane okul etut merkezı dernek köy kahvesi belediye , yada kırtasıyenın afısı yada posterı takvımı kalemlıgı blok notları ıcınde bunları soyleyebılecek ve sorusturma acacak hakkı hakkanıyetlı adam nerde
Ya tutanak olsa soruşturma olsa yapılanları hoş mu göreceksin?
Al ozaman sevin hakkımda tutanakta tuttular savunmamı da istediler...
Ama unutma ki kılık kıyafet yönetmeliğine bayanlar 18 Marttan önce de uymuyorlardı..
Baş örtülü girince mi kılık kıyafet yönetmeliği delindi..
O zamanda adalet dedin mi???? Hakkı hakkaniyeti o zaman aradın mı?

dün bu bir zulümdür diye bağıranlar kendi zulümlerini ortaya koyuyorlar.

Ben masasının üstünde o veya bu sendika falanca dershane falanca yayınevi takvimi olmayan bir idareci görmedim. Takvimin odada veya masanın üstünde olması kadar normal birşey olamaz. Belli ki orada ki kendini bilmezler bu şekilde farklı sendikaları sindirme yoluna gidiyorlar. Tam bir saçmalık.

arkadaşlar ne kadar tuhafta gelse bizlere herhangi bir sendikanın takvimini , saatini sınıflarımıza sokamayız. ancak idareciler için bu geçerli mi bilmiyorum( ben de bu tip sendika takvimi koymayan idareci görmedim ) . bu gibi sorunlar bence insaniyetle vicdanla çözülecek meseleler , muhakkak bu okul müdürüne kafayı takmışlardır ve bu nedenle de garip olsa da yasal dayanağı olan bu hatası yüzünden soruşturma açılmıştır. ha burda amacım herhangi bir sendikayı yermek ya da övmek değildir. aksine ben de bir eğitim bir sen üyesiyim. eğer bu sırf sendikacılık meselesi sonucu olduysa bunu yapan kendi sendikam da olsa doğru bulmuyorum. buna benze başka bir örnek de ben yaşadım : ders esnasında öğrencilere etkinlik dağıtmak üzere çıktı almam gerekiyordu. öğrencileri ödevlendirip müdür yardımcısının odasına çıktım , o sırada müdür geldi ve sınıfta değilim diye söylendi. şimdi baktığımızda evet ders esnasında sınıfta olmam gerekiyordu ama ders için o an gerekli olan çıktıyı almak da kabahat gibi gelmiyor bana. müdür insaniyetle ve vicdanla davranmayarak sınıfta olmam gerektiğini dayanak gösterek soruşturma açabilirdi.

Yasal olarak, okul içeresinde ayrılan panolar dışında sendikaların farklı yerlere kendileri ile ilgili birşey asmaları yasaktır.

Fakat buradaki mevzu farklı olup hepimizin birçok idareci odasında gördüğü sendika takvimleri vb. pratikte suç unsuru sayılmazlar. Sanırım Eğitim-Sen olması durumu değiştirmiş.

Bu durum, Şapka kanununa muhalefet ediyor diye şapka takmayan birisine ceza vermek gibi birşey...

Kulis' Alıntı:
Yasal olarak, okul içeresinde ayrılan panolar dışında sendikaların farklı yerlere kendileri ile ilgili birşey asmaları yasaktır.

Fakat buradaki mevzu farklı olup hepimizin birçok idareci odasında gördüğü sendika takvimleri vb. pratikte suç unsuru sayılmazlar. Sanırım Eğitim-Sen olması durumu değiştirmiş.

Bu durum, Şapka kanununa muhalefet ediyor diye şapka takmayan birisine ceza vermek gibi birşey...

hatta okullardaki sendikal faaliyet bilgilendirme panolarında santimetresi santimetresine eşit dağılım bile şart hocam. diyelim ki bir okuldaki panoda bi sendikaya 15 cm yer ayrılırken diğerine 20 cm ayrıldı ise bu da suçtur. ne garip değil mi? :sleep:

serkanozen1' Alıntı:
g.cetin.66' Alıntı:
Ama unutma ki kılık kıyafet yönetmeliğine bayanlar 18 Marttan önce de uymuyorlardı..
bayanlar minei etek taytla geliyorlardı hiç kimse bişi demiyordu iki arkadaş başörtülü geldi herkes kılık kıyafet yönetmeliği demeye başladı. ben de açık birisiyim ve keten pantolonlar kısa kollu tişörtle geliyordum ben de uymuyordum...
Müdüre gelince herkes istediği takvimi assın ne olacak

sevdiceğim' Alıntı:
serkanozen1' Alıntı:
g.cetin.66' Alıntı:
bayanlar minei etek taytla geliyorlardı hiç kimse bişi demiyordu iki arkadaş başörtülü geldi herkes kılık kıyafet yönetmeliği demeye başladı. ben de açık birisiyim ve keten pantolonlar kısa kollu tişörtle geliyordum ben de uymuyordum...
Müdüre gelince herkes istediği takvimi assın ne olacak

hocam hay sen çok yaşa , zaten mesele bu ! hak , adalet ve hakkaniyet meselesi .

yaparlar abi yaparlar sıkışınca da ya kardeşim tek parti döneminde felan demeye başlarlar. :verymad:

BBNET
Geri