Ya tutanak olsa soruşturma olsa yapılanları hoş mu göreceksin?g.cetin.66' Alıntı:Millet 18 marttan beridir yönetmeliğe aykırı davranıyor sorusturma yok tutanak yok birileri kendılerıne ters bırının afısını yada posterını astıgı ıcın sorusturmalık
karsı sendıkanın yada baska herhangı bır dershane okul etut merkezı dernek köy kahvesi belediye , yada kırtasıyenın afısı yada posterı takvımı kalemlıgı blok notları ıcınde bunları soyleyebılecek ve sorusturma acacak hakkı hakkanıyetlı adam nerde
akrep026' Alıntı:Pazartesi ilk işim müdürün odasına muhalif sendika takvimi asmak...
![]()
aynen bundan işte.omd' Alıntı:yassah hemşerim, düşünmek yassah :++:
Kulis' Alıntı:Yasal olarak, okul içeresinde ayrılan panolar dışında sendikaların farklı yerlere kendileri ile ilgili birşey asmaları yasaktır.
Fakat buradaki mevzu farklı olup hepimizin birçok idareci odasında gördüğü sendika takvimleri vb. pratikte suç unsuru sayılmazlar. Sanırım Eğitim-Sen olması durumu değiştirmiş.
Bu durum, Şapka kanununa muhalefet ediyor diye şapka takmayan birisine ceza vermek gibi birşey...
bayanlar minei etek taytla geliyorlardı hiç kimse bişi demiyordu iki arkadaş başörtülü geldi herkes kılık kıyafet yönetmeliği demeye başladı. ben de açık birisiyim ve keten pantolonlar kısa kollu tişörtle geliyordum ben de uymuyordum...serkanozen1' Alıntı:Ya tutanak olsa soruşturma olsa yapılanları hoş mu göreceksin?g.cetin.66' Alıntı:Millet 18 marttan beridir yönetmeliğe aykırı davranıyor sorusturma yok tutanak yok birileri kendılerıne ters bırının afısını yada posterını astıgı ıcın sorusturmalık
karsı sendıkanın yada baska herhangı bır dershane okul etut merkezı dernek köy kahvesi belediye , yada kırtasıyenın afısı yada posterı takvımı kalemlıgı blok notları ıcınde bunları soyleyebılecek ve sorusturma acacak hakkı hakkanıyetlı adam nerde
Al ozaman sevin hakkımda tutanakta tuttular savunmamı da istediler...
Ama unutma ki kılık kıyafet yönetmeliğine bayanlar 18 Marttan önce de uymuyorlardı..
Baş örtülü girince mi kılık kıyafet yönetmeliği delindi..
O zamanda adalet dedin mi???? Hakkı hakkaniyeti o zaman aradın mı?
sevdiceğim' Alıntı:bayanlar minei etek taytla geliyorlardı hiç kimse bişi demiyordu iki arkadaş başörtülü geldi herkes kılık kıyafet yönetmeliği demeye başladı. ben de açık birisiyim ve keten pantolonlar kısa kollu tişörtle geliyordum ben de uymuyordum...serkanozen1' Alıntı:Ya tutanak olsa soruşturma olsa yapılanları hoş mu göreceksin?g.cetin.66' Alıntı:Millet 18 marttan beridir yönetmeliğe aykırı davranıyor sorusturma yok tutanak yok birileri kendılerıne ters bırının afısını yada posterını astıgı ıcın sorusturmalık
Al ozaman sevin hakkımda tutanakta tuttular savunmamı da istediler...
Ama unutma ki kılık kıyafet yönetmeliğine bayanlar 18 Marttan önce de uymuyorlardı..
Baş örtülü girince mi kılık kıyafet yönetmeliği delindi..
O zamanda adalet dedin mi???? Hakkı hakkaniyeti o zaman aradın mı?
Müdüre gelince herkes istediği takvimi assın ne olacak