okul hakkında menüsününüm yan başlık oluşturma sorunu

Kodla Büyü

cahraz

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar siteleri incelerken bazı arkadaşların okul hakkında olan menünün altında ders giriş çıkış saatleri gibi bir iki menü yaptıklarını gördüm bütün videoları izlemem rağmen nasıl yapıldığıı bulamadım baya bir hırs oldu ama hala başaramadım ne kalem var yanında neden bişey diğer menüleri tamamlayıncamı çıkıyor diye düşünmeye başladım.saolun

Ekli dosyalar

• okuluumuz.jpg
    okuluumuz.jpg
    154.3 KB · Görüntüleme: 467
sayın hocam sizin sorunuzun cevabı zaten menülerden ayarı yaparsınız bunda bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum

sanırım sizin sıkıntınız ders saatlerimiz kısmına tıklayınca o sayfanın nasıl açıldığı

hocam bunun için içerik menüsünden bir içerik belirlemeniz lazım sanki haber içeriği yapar gibi bir sayfa yapacaksınız daha sonra menü bağlantısından oluşturduğunuz içerik sayfasını seçerek sorunu çözebilirsiniz kolay gelsin

metemli' Alıntı:
sayın hocam sizin sorunuzun cevabı zaten menülerden ayarı yaparsınız bunda bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum

sanırım sizin sıkıntınız ders saatlerimiz kısmına tıklayınca o sayfanın nasıl açıldığı

hocam bunun için içerik menüsünden bir içerik belirlemeniz lazım sanki haber içeriği yapar gibi bir sayfa yapacaksınız daha sonra menü bağlantısından oluşturduğunuz içerik sayfasını seçerek sorunu çözebilirsiniz kolay gelsin
sevgili hocam menü ayarlarından okul hakkında menüsüne ders giriş çıkışları menüsünü ekleyemedim.ilk sorunum daha ordan başlıyor.hiçbir içeriği okul hakkında bölüme bağlayamadım.devam edim.tüm videolarda alt başık için + yuşuna basın diyor ama orada öyle bir menü olmadığı için sorun yaratıyor.

BBNET
Geri