zibula Aktif Üye Mesajlar 294 12 Kasım 2010 #1 Geçtiğimiz öğretim yılında çıkardığımız derginin kapak çalışması..İyi Çalışmalar.. Ekli dosyalar dergg.jpg 191.7 KB · Görüntüleme: 3,101
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,478 12 Kasım 2010 #2 Güzel olmuş elinize sağlık fakat kaynak dosyasını paylaşırsanız ihtiyacı olan arkadaşlarımız belki kullanmak isterler.
Güzel olmuş elinize sağlık fakat kaynak dosyasını paylaşırsanız ihtiyacı olan arkadaşlarımız belki kullanmak isterler.
zambak06 Aktif Üye Mesajlar 205 12 Kasım 2010 #3 çok güzel olmuş elinize sağlık, kaynak dosyası olursa iyi olur belki bir gün işimize yarar
sinerjique Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 514 31 Aralık 2010 #4 hocam resmin üzerinde az bi değişiklikle kullandım teşekkür ederim
zambak06 Aktif Üye Mesajlar 205 31 Aralık 2010 #5 hocam bence çok karışık olmuş tasarım az daha sadeleştirilse daha iyi olacağı görüşündeyim
M mudamet Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 716 11 Şubat 2012 #8 zambak06' Alıntı: hocam bence çok karışık olmuş tasarım az daha sadeleştirilse daha iyi olacağı görüşündeyim Genişletmek için tıkla ... kesinlikle katılıyorum. kapak için kötü bir seçim. daha sade olmalı. çalışmalarınızda başarılar dilerim.
zambak06' Alıntı: hocam bence çok karışık olmuş tasarım az daha sadeleştirilse daha iyi olacağı görüşündeyim Genişletmek için tıkla ... kesinlikle katılıyorum. kapak için kötü bir seçim. daha sade olmalı. çalışmalarınızda başarılar dilerim.
karinca_52 Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 10,753 11 Şubat 2012 #9 kötü bencede, daha güzel bir çalışma çıkabilir
yuca Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 913 11 Şubat 2012 #10 sadeleştirilip sosyal mesaj verecek birkaç ekleme yapılabilir hocam emeğinize sağlık kötü bencede, daha güzel bir çalışma çıkabilir Genişletmek için tıkla ... arkdaşımıza daha teşvik edici eleştiride bulunsak. bir daha paylaşmayacak yaptıklarını
sadeleştirilip sosyal mesaj verecek birkaç ekleme yapılabilir hocam emeğinize sağlık kötü bencede, daha güzel bir çalışma çıkabilir Genişletmek için tıkla ... arkdaşımıza daha teşvik edici eleştiride bulunsak. bir daha paylaşmayacak yaptıklarını