Ben değiştirdim...wertyu6' Alıntı:benim bildiğim 1 ocaktan önce adresler değiştirilemeyecek.
nasıl değiştirdiniz hocam ?boteakif' Alıntı:Ben değiştirdim...wertyu6' Alıntı:benim bildiğim 1 ocaktan önce adresler değiştirilemeyecek.
hocam değiştirmeye çalışıyrum fakat pasif surumda tıklıyrum açılmıyr ?Eslivya' Alıntı:Sunucu yönetimi/Alan adı değiştir
tmm hocam buldum fakat eski alan adımız hala yayında olduğundan dolayı bu ismi alamıyrum şuanda eski web stemi yani alan ismimi nasıl iptal edebilirim ?boteakif' Alıntı:Yönetim Paneli > Sunucu Yönetimi(Sol taraftaki menülerde) > Alan adı değiştir
oshima' Alıntı:tmm hocam buldum fakat eski alan adımız hala yayında olduğundan dolayı bu ismi alamıyrum şuanda eski web stemi yani alan ismimi nasıl iptal edebilirim ?boteakif' Alıntı:Yönetim Paneli > Sunucu Yönetimi(Sol taraftaki menülerde) > Alan adı değiştir
Ben eski yönetim panelime girip orada eski kullandığım alan adını başka bir alan adıyla değiştirip kullanmak istediğim alan adımı boşa çıkardım. Sonra yeni kurum kodu ile panele girip eski alan adımı aldım :+1:oshima' Alıntı:tmm hocam buldum fakat eski alan adımız hala yayında olduğundan dolayı bu ismi alamıyrum şuanda eski web stemi yani alan ismimi nasıl iptal edebilirim ?boteakif' Alıntı:Yönetim Paneli > Sunucu Yönetimi(Sol taraftaki menülerde) > Alan adı değiştir