OGS Cezamı Göremiyorum

Kodla Büyü

hakanotuken

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
2013 yılına dair 600 tl ye yakın OGS kaçak geçiş cezam vardı, internetten sorguladığımda çıkıyordu ancak şu anda göremiyorum. 9 tl lik geçişin cezası 110 tl yi buluyordu, toplamda 6 adet kaçak geçişim vardı. Bu konu hakkında fikri olan var mı? Torba yasada af çıkacak diye birşey okudum ancak bu af sadece faiz affıdır tamamen silineceğini sanmıyorum. Arabayı sattığımda internette çıkıyordu ancak satışta problem çıkmamıştı, sattığım kişi plakayı değiştirdi acaba o plakaya mı aktarıldı?

hocam bızımde cok basımız agrımıstı bu konuda
en son karayollarına dılekce yazmıstık eskı plkada gozukuyor babam kardesıme arac sattı ama ogs borcu eskı plakada gozukuyordu daha dogrusu gozukmuyor ama bız kacak gecıs yaptıgımızı bılıyoruz en son istanbul ankara guzergahı tarafından gectıgımız ıcın en son 312 ıle baslayan karayollarına durumu acıklayan faks cekmıs onlarda bıze numara vermıs oyle bankadan tahsıl ettırmıstık. bolgenız hangısı ıse ona ulasmaya calısın derım

Ben bunun peşine mi düşeceğim hocam, alacaklı kovalar benim bildiğim, duruma bakarsak benim ogsyi banka iptal etmiş benimde haberim olmamış 6 kez geçiş yapmışım 50 lira ödemem gereken para 600 olmuş, üstüne düşmeyeceğim ne olursa olsun, arada kaynar gider.

hocam devlet ve özel mantığını herkes iyi bilir alacağını alamazsın ama vereceğini sende koymazlar tercih senin biz 1 hafta ugrastık ancak halledebildik.karayollarıydı sanırım bır sor onlar yol gostereceklerdır

BBNET
Geri