Office Installer 1.1.3.0 Setup.Exe

Kodla Büyü
Merhaba sevgili arkadaşlar. Ben sitede yeni üyeyim. Beni kabul ettiğiniz için öncelikli olarak site yönetimine çok teşekkür ederim.

Paylaşmak istediğim konu ile ilgili bilginiz olup olmadığını bilmediğim için yinede destek olmak amacıyla özelliklede OFFICE gibi hayati konuda işimizi kolaylaştırması açısından bu programı
paylaşmak istedim.

OFFICE INSTALLER .exe

images.webp

10 mb.'lık bu küçücük proramı masaüstünde sağ tık yönetici olarak çalışrdığınızda ;

IMG_20251021_152559.webp

Açılan programın sol tarafında seçeneklerden ;

INSTALLING OFFICE : Seçilen sürümü ve sağ tarafında bulunan dil desteği ile en düşük office'den en yüksek boyutlusuna kadar yükler.

UPDATE : PC'de hangi office sürümü yüklü ise ona göre günceller.

UNINSTALL : PC'den silmek istediğiniz mevcut ofis programını kalıntı kalmayacak şekilde iliklerine kadar siler. Hiç kalıntı bırakmaz.

OFFICE LICENCE :
Ofis kurulumu tamamlandıktan sonra yüklediğiniz sürüme göre listeden çıkan güncel lisansları listeler ve seçeneği size bırakarak siz işaretledikten sonra yükler.

DOWNLOAD OFFICE :
Resimde de görüldüğü gibi, ofis sürümünüzü ve dil seçiminizden sonra açılan pencereden gerekli ayarları yaptıktan sonra ofis programını EN GÜNCEL haliyle seçtiğiniz klasöre indirir.

IMG_20251021_152653.webp

Umarım bir nebze de olsa yardımcı olabilmişimdir.
Şimdiden hepinize saygılar ve selamlar diliyorum.

Antivirüs programı kullanmıyorum o yüzden bu durumdan haberim yok. Uyardığın için teşekkür ederim. Ama windows defender bile uyarmadı ve sağlıklı bir şekilde çalıştı vede halen çalışıyor. Tercih tamamen sizin.
Aynı şekilde masaüstüne indirmiş olduğum Ofisin setup.exe'de virüs total aynı şekilde sonuçlandırdı. Anlayamadım. Uyardığınız için tekrar teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın..

Aynı şekilde masaüstüne indirmiş olduğum Ofisin setup.exe'de virüs total aynı şekilde sonuçlandırdı. Anlayamadım. Uyardığınız için tekrar teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın..
Sağolun hocam yanlış anlamayın sadece bir bilgi olması açısından paylaştım lütfen yanlış anlamayın elinize sağlık çok güzel olmuş iyi çalışmalar dilerim.

ilksms
Geri