Merhaba sevgili arkadaşlar. Ben sitede yeni üyeyim. Beni kabul ettiğiniz için öncelikli olarak site yönetimine çok teşekkür ederim.
Paylaşmak istediğim konu ile ilgili bilginiz olup olmadığını bilmediğim için yinede destek olmak amacıyla özelliklede OFFICE gibi hayati konuda işimizi kolaylaştırması açısından bu programı paylaşmak istedim.
OFFICE INSTALLER .exe
Paylaşmak istediğim konu ile ilgili bilginiz olup olmadığını bilmediğim için yinede destek olmak amacıyla özelliklede OFFICE gibi hayati konuda işimizi kolaylaştırması açısından bu programı paylaşmak istedim.
OFFICE INSTALLER .exe
10 mb.'lık bu küçücük proramı masaüstünde sağ tık yönetici olarak çalışrdığınızda ;
Açılan programın sol tarafında seçeneklerden ;
INSTALLING OFFICE : Seçilen sürümü ve sağ tarafında bulunan dil desteği ile en düşük office'den en yüksek boyutlusuna kadar yükler.
UPDATE : PC'de hangi office sürümü yüklü ise ona göre günceller.
UNINSTALL : PC'den silmek istediğiniz mevcut ofis programını kalıntı kalmayacak şekilde iliklerine kadar siler. Hiç kalıntı bırakmaz.
OFFICE LICENCE : Ofis kurulumu tamamlandıktan sonra yüklediğiniz sürüme göre listeden çıkan güncel lisansları listeler ve seçeneği size bırakarak siz işaretledikten sonra yükler.
DOWNLOAD OFFICE : Resimde de görüldüğü gibi, ofis sürümünüzü ve dil seçiminizden sonra açılan pencereden gerekli ayarları yaptıktan sonra ofis programını EN GÜNCEL haliyle seçtiğiniz klasöre indirir.
Umarım bir nebze de olsa yardımcı olabilmişimdir.
Şimdiden hepinize saygılar ve selamlar diliyorum.
Şimdiden hepinize saygılar ve selamlar diliyorum.