Octavia düz vites mi, rapid otomatik mi?

Kodla Büyü

roninalp

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaslar yaklaşık bir ay önce 2015 Octavia düz vites araba aldık. arabayi eşim aldı benim hiç görüp binme şansım olmadı. daha önceki araba otomatik vitesdi. bu düz vites bana zor geldi. yokusta kalkmak tam bir zulüm. belimden daha önce operasyon geçirdim. şu an çok sıkıntım olmasa da sol bacağımi araba kullanırken epey kasiyorum. vites gecirirken falan cok sıkıntım yok. ama geriliyorum yine de.acaba rapid otomatik vites ile degistirsek mi diye dusunuyorum.alisacagimi düşünerek zorluyorum kendimi . cunku bu arabada buyuk ve konforlu.ama surerken zorlandigim bir arabayi da tutmak ne kadar doğru bilmiyorum. bu gerçi herkese göre değişir ama sizlerinde fikirlerini almak istedim.

Senin derdin Beyaz Dert,millet kara dertlerle uğraşıyor öğretmenim.Ama Octavia da Rapid de iyi araba.Sağlığına dikkat et derim.

Ben dert olarak görmedim zaten arkadaşım. fikrinizi almak istedim sadece. 1 yıldır yaşadıklarımin yanında dediğin gibi toz pembe rüya bunlar. ama yüklu bir para verince de ikilemde kaldim.

BBNET
Geri