Arkadaşlar şu maaşlara bir bakın yahu nedir şu halimiz ya. zaten şişirilmiş maaşlar bide en az alanlardan biri bizleriz. Bakan var bakan var kardeşim.
http://www.memurlar.net/haber/325240/
http://www.memurlar.net/haber/325240/
Tabi gelişiriz, bize az diğer herşeye çok zam.ertann83' Alıntı:dünyada gelişen ülkeler arasında 3. sıradaymışız habertürk haberde öyle diyor. ülke olarak gelişmişiz ama vatandaş olarak hep geriye gidiyoruz
hocam sizin ekders yokmu idi. 855 bence vergi dilimi sıfırlanınca yani kesinti olmayıncaki halidir. bence siz 1920 civarı bi rakam alırsınız"Ayşen"' Alıntı:yaw 8/3 yüm 1855 imiş ocak maaşı 1796 idi 55 tl mi zam aldık
herohamster' Alıntı:açıklamalardaki maaş da kocaman bir YALANNNNN utanın diyorum terbiyesizlik bu yapılan bir zam yok bide bunu abartmayın ben
7/2 siyim aldığım maaş 1750 eş yok çocuk yok olsa bile 250 fark ile çalışmayan eşime ve cocuğuma sağlıklı yaşanılabilir bir yaşammı verebileceğim AYIPPPP..
kızgınım ama bir yandan da her seferinde dile getiriyorum bunu biz hak ediyoruz sesimiz çıkmazsa burada kendi aramızda klavye kahramanlıkları sergilkersek olacağı bu ..ben bakan olsam daha az verirdim böle koyun gibi memur olduktan sonra...
anadoluman' Alıntı:Geçen bir arkadaşım. Malum parti maaşımı 250 tl kesse yine veririm oyumu dedi
Alın size Memurlar.net te bir yorum
aliyayla57 07 Ocak 2013 21:59
Arkadaşlar !Ben de öğretmenim. Öğretmenlerin % 80'i çift maaşlı ve durumları da çok iyi.Maaş konulu bir haber gündeme geldiğinde, ayaklarına tomruk düşmüş gibi bağırdıklarına bakmayın.Başka zamanlarda aralarında ettikleri sohbetlerin konusu ya futbol,ya tatilde gezdikleri yerler,ya da otomobiller. Evlenecekleri zaman Anadolu'daki ilçelerin hepsinde bulunan mobilya bayilerindeki mobilyaları dahi beğenmeyip taaaaaaaaaa İnegöl'den mobilya getirtiyorlar.Bu yorumlar, bu toplumun geleceğini şekillendirme misyonunu yüklenmiş bir meslek grubunun ne kadar dejenere olduğunun üzülerek gördüğümüz bir göstergesi.Öğrencilere kazandırmaları gereken asgari davranış kuralları maalesef kendi kişiliklerinde yok. Bakan bişey diyorsa ezbere söylemiyor.Hep karşıdakine atış yapalım derken, kendimizi unutmayalım, dönüp bir de kendine baksın herkes.
Bence öğretmen falan değil öğretmenlere kin kusan bi insancık. Öğretmenim diye yazmış işte... Oldu o zaman kimse çalışmayan biriyle evlenemesin. Ya da iki öğretmen evliyse 4bine yakın maaş girer evlerine bunlara ek ders de vermeyelim hatta biraz da maaşdan keselim 3500 yeter bir aileye diyelim.hakand77' Alıntı:anadoluman' Alıntı:Geçen bir arkadaşım. Malum parti maaşımı 250 tl kesse yine veririm oyumu dedi
Alın size Memurlar.net te bir yorum
aliyayla57 07 Ocak 2013 21:59
Arkadaşlar !Ben de öğretmenim. Öğretmenlerin % 80'i çift maaşlı ve durumları da çok iyi.Maaş konulu bir haber gündeme geldiğinde, ayaklarına tomruk düşmüş gibi bağırdıklarına bakmayın.Başka zamanlarda aralarında ettikleri sohbetlerin konusu ya futbol,ya tatilde gezdikleri yerler,ya da otomobiller. Evlenecekleri zaman Anadolu'daki ilçelerin hepsinde bulunan mobilya bayilerindeki mobilyaları dahi beğenmeyip taaaaaaaaaa İnegöl'den mobilya getirtiyorlar.Bu yorumlar, bu toplumun geleceğini şekillendirme misyonunu yüklenmiş bir meslek grubunun ne kadar dejenere olduğunun üzülerek gördüğümüz bir göstergesi.Öğrencilere kazandırmaları gereken asgari davranış kuralları maalesef kendi kişiliklerinde yok. Bakan bişey diyorsa ezbere söylemiyor.Hep karşıdakine atış yapalım derken, kendimizi unutmayalım, dönüp bir de kendine baksın herkes.
bunu yazan bir öğretmense bildiğin karakter sıkıntısı yaşıyor.sırf birilerine yaranmak için bu kadar da yapılmaz ki...
rock' Alıntı:Yuh ya. İşte muhalefet burada devreye girecek arkadaş. Diyecek ki maaşlar şu kadar yazılıyor her yerde ama işte gerçek rakamlar bunlar kimseyi kandırmayın diye bas bas bağıracak. Ama muhalefet yok işte.
7/1 ne 2009 tl den 2080 e çıkacak demiş. 5/3 üm 1800 aldım ben arkadaş. Zamla da olsun 1880. Ama sokağa çık kime sorsan en az 2100 lira alıyorumdur.
m_esen' Alıntı:hocam sizin ekders yokmu idi. 855 bence vergi dilimi sıfırlanınca yani kesinti olmayıncaki halidir. bence siz 1920 civarı bi rakam alırsınız"Ayşen"' Alıntı:yaw 8/3 yüm 1855 imiş ocak maaşı 1796 idi 55 tl mi zam aldık
7/1+çocuk yardımı-sendika yok 1883 den 1988 e çıktı, 2000 den 12 tl eksikhikmet3627' Alıntı:Anca bu kadar olur.7/1+çocuk yardımı 1804 tl. Nerde bu 2000 lira?