OBA Mobil Login Sorunu

Kodla Büyü

BlackFrost

Aktif Üye
Merhabalar OBA mobil uygulamasına giriş yapamıyorum. Giriş yapmak isteyince tarayıcıyı açılıyor e devlet yada eba bilgileri ile giriş yapıyorum tekrar login sayfasına dönüyor. Mebbis ile giriş yapınca da "Erişim Kodu hatalı" hatası veriyor. Masaüstünde giriş yapabiliyorum ama mobilden olmuyor. Sorun bende mi acaba herkeste mi böyle?

Merhabalar OBA mobil uygulamasına giriş yapamıyorum. Giriş yapmak isteyince tarayıcıyı açılıyor e devlet yada eba bilgileri ile giriş yapıyorum tekrar login sayfasına dönüyor. Mebbis ile giriş yapınca da "Erişim Kodu hatalı" hatası veriyor. Masaüstünde giriş yapabiliyorum ama mobilden olmuyor. Sorun bende mi acaba herkeste mi böyle?
Aynı sorunu yaşadım. Zaten seminer videolarında modül 1 ilerlemiyor. Takılı kalıyor. Ne yapacaklarsa artık.

bilgisayarda bile zar zor ilerliyor menülerden bazıları zor çıkıyor.telefonla bu iş olmaz en iyisi pc

Kendi uygulamasında Bende de aynısı oldu. Mobil Tarayıcıdan öba ana sayfadan girince kullanıcı girişi oldu

ilksms
Geri