oğlum bak git

Kodla Büyü

gladyatör

Aktif Üye
oğlum bak git suriye

Ekli dosyalar

• cizgiyorum.jpg
    cizgiyorum.jpg
    31.9 KB · Görüntüleme: 844
kafamıza çuval geçirildi ,mavi marmarada 9 türk öldürüldü,alakasız sularda uçağımız düşürüldü gene böbürlencek bişey buldunuz ha..ortadoğulu gara arap özentileri hep bölemi olacak hiç düşünmeyeceklermi artık.. ..yumurtaya can veren rabbim bunlarla neden ilgilenmedin.

bence bu fotoda Türk bayrağıyla suriye bayrağı yer değiştirmeli adamlar süpürgenin sapını kafamızda kırdılar.

Adamlar açık açık söylüyor; Türkler anca konuşurlar, kuru gürültü yaparlar diye. Şimdi bu fotoğraf pek de gerçeği yansıtmıyor hocam. Yapılacak olan şey anında karşılık vermek olacaktı. Biz de aynı şekilde zarar verip çekilecektik, yani bunda yok savaş çıkma ihtimali, yok ABD'nin Rusya'nın oyunu hikayelerini düşünecek olursak anca milleti kendimize güldürürüz. Saygılar...

Uçak düştüğü için karşılık verilecekse suriyeye değil ruslara karşılık verilmesi gerekiyor oda yemez.

öyle sağda solda zart zurt etmeynen olmuyor hadi bakalım adamlar ucağımızı düşürdü ne yapacan yemedimi yavrum daha bi kaç ay önce suriyeyi vuruyordun nooldu basiretsiz bol sallamalı dış politikamız hatırlarmısınız bunlar ne demişlerdi geldiklerinde komşularla sıfır sorun hakkatende öyle oldu yakında bütün komşular birleşip bize saldıracaklar

dayanamıyorum yahu :verymad: pişkinliğe bak yemiyor demiyorda bak git diyormuş
buna inananda var işte

sibel80' Alıntı:
kafamıza çuval geçirildi ,mavi marmarada 9 türk öldürüldü,alakasız sularda uçağımız düşürüldü gene böbürlencek bişey buldunuz ha..ortadoğulu gara arap özentileri hep bölemi olacak hiç düşünmeyeceklermi artık.. ..yumurtaya can veren rabbim bunlarla neden ilgilenmedin.
:+1: Noktasına kadar katılıyorum hak veriyorum.Sen Türk ordususun ya senin korku nedir bilmemen gerekirken anca bekliyorsun böyle liderlik olmaz.

bu gün haberlerde dinledim. suriyede bile tehditlere karşı uzun menzilli füzeler varken türkiyenin tek savunması sınırına giren uçak yada helikopterlere f 16 uçak kaldırmak mış. ondan sonrası artık hangi ülkenin uçağı galip gelirse o düşermiş.

Asıl mesele kendimize ait yerli uçağın olup olmaması meselesidir. Sen uçağı kendin yapacaksın ki radara yakalanmayan, füze ve sesten hızlı giden, kendisine doğru gelen bir füzeyi havada imha edebilen bir sistemi yapabileceksin. Şimdi rusların füzesi amerikan yapımı uçağı vurdu diye biz gidip de amerikaya bunun daha iyisini yap, milyon dolarlar verip satın alalım mı diyeceğiz? Kağıttan bile olsa bir uçak yaparak başlamalıyız bu yerli olayına...

füzeden hızlı giden uçak mı :)
Şu anda Türkiye birşey yapmıyor diye kafamıza süpürge yedik diyenler o çocuğun hadisene hadisene demesine bakıp adamı birşey yapmayacak zannedenler gibiler....paçamızdan bir süs köpeği ısırdı diye vaveyla koparacak değiliz önce içimizdeki terör sorununu halletmmeiz lazım ayrıca hadi biz geliyoruz saldırıya der gibi hemen saldırmak daha çok kayba yol açar...Bırakın Türkler ne zaman saldıracak diye her gece kabus görsün esed (esad değil) ve sırtlanları.
Bazıları uçağımız düştü diye hükümet zor durumda kaldı diye zil takıp oynayacak nerdeyse !

biz o olaydaki kafası yarılan çocuğuz.başbakan diklendi diklendi ama sonunda uçağımız düşürüldü ve ses çıkmadı

o diklenmeyle olayın sonu arasındaki süre epeyce vardı...bu çocuğun kemerini çıkarıp sallamasıdır...süpürge er yada geç kafasına inecektir.

ilon' Alıntı:
o diklenmeyle olayın sonu arasındaki süre epeyce vardı...bu çocuğun kemerini çıkarıp sallamasıdır...süpürge er yada geç kafasına inecektir.
Lafı süpürgeyi tutana söylediya sen ona bak hocam.O söz bir yara açmıştır.

developer' Alıntı:
ilon' Alıntı:
Lafı süpürgeyi tutana söylediya sen ona bak hocam.O söz bir yara açmıştır.
orası muhakkak... ama biri gönül yarası teki 4-5 dikişle ancak kapanan bir yara olacak inşallah.

Ben şahsen var gücümüzle üstlerine gidelim istiyorum svaaşsa savaşa dişe diş göze göz. :sleep:

BBNET
Geri