- Mesajlar
- 3,639
oyunu kaldırıp tekrar kurunca bu hatayı verdi hocam,önceden oynuyordum..bilgisayarın özellikleri:KingSkrupellos' Alıntı:Size bir kaç sorum olacak. Bu nasıl oldu biraz detaylı bilgi vermeniz lazım yoksa çözemem sorunu ? ne demek istiyorsunuz ? Oyun oynarken mi yoksa normaldede mi ekran kartı görünmüyor ? Bu hatayı ne zaman, nasıl aldınız ? Bilgisayarınızın özellikleri nelerdir ?
Öğrenmek için " başlat - çalıştıra kısmına - dxdiag - yazın - enterlayın " ordaki bilgileri ram bilgisi ve ekran kısmına basarak orda ismi gözüküyor mu bakın ? Benim sorularıma birebir cevap vermesseniz size yardımcı olamam ki sadece ben değil, başkasıda sorunu tam anlayamaş olabilir yani. Birde laptop mu masaüstü mü kullanıyorsunuz ? Lütfen tüm soruları cevaplayın.
bu hatayı alıyorum,yoksay deyip girdiğimde oyun açılıyor fakat bir süre sonra oyundan atıyor..KingSkrupellos' Alıntı:Peki PES 2013 oynuna girebiliyor musunuz ? Yani ekran kartı gözükmüyince oyuna mı giremoyorsunuz ? Gözükmemesi neyi ifade ediyor onu anlamadım ?
pes 2014 den daha güzel bencegamer99' Alıntı:Pes 2013 nasıl ?
hiç oynamadım da .
sanırım cpu-z programı ile anlayabiliyoruz hocamwertyu6' Alıntı:Peki arkadaşlar, bilgisayarın ekran kartını değiştirip değiştirmediğini nasıl anlayabiliriz? yani o anda hangi kartı kullandığını nasıl anlarız?
intel 4400 ve 8670 var pc de.
aynenbadi' Alıntı:tşk hocam hallettim