A asaita Aktif Üye Mesajlar 165 12 Aralık 2011 #1 Arkdaşlar forumda konulara çok gözattım denilenleri denedim ama çözümbulamadım.Projeksiyona görüntü gelmiyor ekran çoğaltma yaptım ve vga çıkışına projeksiyon dvi çıkışınada monitör takdım.ekran kartının yeni sürücüsünü indirdim ama olmuyor lütfen yardım..
Arkdaşlar forumda konulara çok gözattım denilenleri denedim ama çözümbulamadım.Projeksiyona görüntü gelmiyor ekran çoğaltma yaptım ve vga çıkışına projeksiyon dvi çıkışınada monitör takdım.ekran kartının yeni sürücüsünü indirdim ama olmuyor lütfen yardım..
K koray45 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 401 12 Aralık 2011 #2 VGA Kablonun uçlarındaki 15 adet pini kontrol edin.
S SİRE Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,048 12 Aralık 2011 #6 Bende de sorun vardı, hocam vga çıkışı için bir çoklayıcı aldım, çözünürlük ayarlarından düzenleme yaptım. Görüntü geldi şükür.
Bende de sorun vardı, hocam vga çıkışı için bir çoklayıcı aldım, çözünürlük ayarlarından düzenleme yaptım. Görüntü geldi şükür.
A asaita Aktif Üye Mesajlar 165 12 Aralık 2011 #7 masaüstü pc.çoklayıcı önerisi veren çok oluyorherhalde tek çözüm o gibi