Hocam ben mevcut Vodafone abonesi olduğumdan bana en uygun 8gb 1000dk 250 SMS i, 46 TL ye veriyorlar şu an.eğer şebekeyle ilgili problem yoksa ben vodafone luyum 9 GB 750 dk 250 sms 29 TL + vergi = 31 Tl (5 gb aylık hediye 12 ay boyunca + 3 gb hoşgeldin 3 ay boyunca)
Numara taşıma ne kadar bir zamanda gerçekleşiyor?
Yani numara ne kadar süre ulaşılmaz oluyor?
+1Ben bimcel kullanıyorum.
Bimcellilerle sinirsiz konusma
600 dk. 500 sms
2GB internet
19 lira
+1GB 25 tl yükleyince veriyor.
TTelekom şebekesi kullanıyor.
Ailecek kullanıyoruz 1 yila yakindir. memnunuz.
Evde okulda internet var zaten aşırı paketlere bulasmiyorum.
eğer şebekeyle ilgili problem yoksa ben vodafone luyum 9 GB 750 dk 250 sms 29 TL + vergi = 31 Tl (5 gb aylık hediye 12 ay boyunca + 3 gb hoşgeldin 3 ay boyunca)
Turkcellden başka bunu verebilen yokEkli dosyayı görüntüle 68046
şu isimde aratın hocam "com.evozi.network"bu rapora dijital operatör uygulamasından erişemedim. nereden bakabiliriz?
android 6.0 olduğu için görünmüyor olabilir mi?şu isimde aratın hocam "com.evozi.network"
Hocam android uygulaması işte markette arayacaksınız.android 6.0 olduğu için görünmüyor olabilir mi?
tam olarak nerede aramak gerekiyor?ayarlar/uygulamalar/sistem uygulamalarında yok
Hocam Telekom çekim gücü nasıl? Sorun yaşadınız mı hiç10 gb + 500 dk + 500 sms = 22 TL
Türk Telekom kullanıyorum.
hocalarım sizler nasıl yapıyorsunuz bu tarifeleri bize da anlatın. Şuan turktelekom faturasız kullanıyorum. Ayın 25 inde bitiyor. Vodafonda böyle bir tarife göremedim. Hatta türktelekomdan daha palalı. Bunlar tam benim tarifem aslındaeğer şebekeyle ilgili problem yoksa ben vodafone luyum 9 GB 750 dk 250 sms 29 TL + vergi = 31 Tl (5 gb aylık hediye 12 ay boyunca + 3 gb hoşgeldin 3 ay boyunca)
Hocam genel olarak faturalı hatlar faturasızdan daha uygun oluyor. Ben de numara taşımayı düşündüm. Vodafoneluyum bu tarife değil benim ki ama araştırdım biraz faturalı daha uygun oluyor. Tabi taahhüt sorun değilse.hocalarım sizler nasıl yapıyorsunuz bu tarifeleri bize da anlatın. Şuan turktelekom faturasız kullanıyorum. Ayın 25 inde bitiyor. Vodafonda böyle bir tarife göremedim. Hatta türktelekomdan daha palalı. Bunlar tam benim tarifem aslında![]()
Mevcut müşteriyseniz örneğin bir tarifeyi size 40 lira diyorlarsa, aynı tarifeyi veya çok yakın olanını numara taşımayla gelene 10 lira gibi daha ucuz fiyata verebiliyorlar. Geçen sene Turkcell 'deyken tarifeyi uzatmayı sormuştum 50 lira gibi bir şey demişlerdi, işin bir numarasını öğrendim; hani eskiden başka operatöre geçince 3 ay içinde eski operatöre dönerseniz ceza oluyordu. Neyse geçen sene böyle bir ceza yok demişlerdi ben de başka bir operatöre faturasız hatta taşıyıp para yüklemedim, geçiş gerçekleşince tekrar eski operatör olan Turkcell 'e numara taşıma yaptım ve aynı tarife 40 liraya düşmüştü. Buradaki tek sıkıntı, diğer operatöre geçip TL yüklemediğim için 1-2 gün kimseyi aramamıştımvalla tt bir tek bana kötü tarife sunuyor herhalde. 5 gb internete 40 tl istiyorlar.
Aradığında da şaka gibi teklifler yapıyorlar.
Şu düşük fiyata yüksek gb alan arkadaşlar işin sırrını açıklayın.![]()