herkete_87 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 274 19 Aralık 2017 #1 NTP dersinde WPF mi Windows Form Apllication mu işliyorsunuz? Veri tabanı bağlantılarının anlatımında hangisini kullanıyorsunuz?
NTP dersinde WPF mi Windows Form Apllication mu işliyorsunuz? Veri tabanı bağlantılarının anlatımında hangisini kullanıyorsunuz?
nurayhoca Aktif Üye Mesajlar 193 20 Aralık 2017 #2 HOCAM BEN WPF İLE YAPMAYA ÇALIŞMIŞTIM AMA KAYNAK SIKINTISI YAŞAMIŞTIM SONRA WFA GEÇTİM ONDA VERİTABANI BAĞLANTISI KOLAY OLUYORDU.
HOCAM BEN WPF İLE YAPMAYA ÇALIŞMIŞTIM AMA KAYNAK SIKINTISI YAŞAMIŞTIM SONRA WFA GEÇTİM ONDA VERİTABANI BAĞLANTISI KOLAY OLUYORDU.
herkete_87 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 274 20 Aralık 2017 #3 nurayhoca' Alıntı: HOCAM BEN WPF İLE YAPMAYA ÇALIŞMIŞTIM AMA KAYNAK SIKINTISI YAŞAMIŞTIM SONRA WFA GEÇTİM ONDA VERİTABANI BAĞLANTISI KOLAY OLUYORDU. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler hocam.
nurayhoca' Alıntı: HOCAM BEN WPF İLE YAPMAYA ÇALIŞMIŞTIM AMA KAYNAK SIKINTISI YAŞAMIŞTIM SONRA WFA GEÇTİM ONDA VERİTABANI BAĞLANTISI KOLAY OLUYORDU. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler hocam.