NSS Protect'i kaldırabilmek için şifre

Kodla Büyü

cevher---

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar forumdan etkileşimli tahta için @enginozdil hocanın vermiş olduğu image indirdim, yeniden kurulum yaptım , fakat Nss Protect şifresibi bi türlü bulamadım. @eemree hocanın vermiş olduğu nss protect full u indirdim, fakat image ile gelen nss protect'i kaldıramadım için yeniden bi kurulum yapamıyorum, önce nss protect deactive etmek gerekiyor, bunun şifresini bilen ya da başka bi şekilde programı nasıl kaldıracağım konusunda yardımcı olabilecek arkadaş var mı acaba?

@enginozdil : fatih-etkilesimli-tahta-f279/etkilesimli-tahta-imaj-dosyasi-usb-bellekten-yukleme-islemi-t107273.html
@eemree : fatih-etkilesimli-tahta-f279/netsupport-protect-sifre-degistirme-islemi-t108813.html

Hocam önce sağ taraftan netsupport programını disable yapcaksın.Disable yapınca şifre ister malum şifre yani ves...@ olan şifreyi giriceksin.Ardından denetim masasına girip net support yazılımını kaldıracaksın.Sonra tekrar yükleyip kendi şifreni oluşturacaksın.Kolay gelsin.

hocam o şifreyi hem elle, hem de kopyala yapıştır yaparak yazıyorum, fakat olmuyor, sabahtan beri resmen bununla uğraşıyorum :(

olayı şu şekilde çözdüm,resimdeki gibi, program kaldırılıp, full sürümü yüklenebiliyor.

Ekli dosyalar

• Akıllı_tahta_administrator_şifresini_kırma_(Engelleri_kaldırma)_-_2014-02-19_15.23.42.png
    Akıllı_tahta_administrator_şifresini_kırma_(Engelleri_kaldırma)_-_2014-02-19_15.23.42.png
    13.3 KB · Görüntüleme: 1,138
BBNET
Geri