Ben bu not olmama olayından çok bıktım. Sınıfın birine dersten 10 dak . önce ders saatinde bilgisayar odasına gelin dedim. gittim bilgisayar odasında bekledim bekledim gelmediler.Gelenlere kızdım davranışınıza 1 veririm dedim. Verin hocam nasılsa etkilemiyor dediler. Dönem sonuda yaklaştı ya öteki öğretmenlerle dışarı çıkmak istemiyorum artık. biri ile beraber dışarı çıkınca onun etrafını sarıyorlar beni ise itekliyorlar. hiç umurlarında değilim.
oysa birçoğundan daha çok ilgileniyorum.

oysa birçoğundan daha çok ilgileniyorum.

dersimizin notu yok ama benim öğrencilerim bunu bildikleri halde dersi dinliyorlar (tabi akılları oyun oynamakta) gayette saygılılar bana karşı.. bir de günlük uygulamayı bitireni serbest bırakıyorum ödül olarak..nerdeyse herkes öğreniyor sırf bu yüzden
  dersimizin notu yok ama benim öğrencilerim bunu bildikleri halde dersi dinliyorlar (tabi akılları oyun oynamakta) gayette saygılılar bana karşı.. bir de günlük uygulamayı bitireni serbest bırakıyorum ödül olarak..nerdeyse herkes öğreniyor sırf bu yüzden  tabi sınıf yönetimi konusu diğer branşlara göre daha zor biz de.. derste problem çıkaran olursa da ben dersi anlatıcam dinlemek istemeyen yatsın uyusun katılmak zorunda değilsiniz, ama şunu unutmayın ilerde işe girmeniz için fen,matematik bilginiz bir basamak (üniversite açısından) ama cv'nizde bilgisayar ve ingilizce bilginiz yazar fen bilginiz değil diyorum..  biraz da ek-10 ve disiplinle falan korkutmak gerekiyor sanırım  :shock:
  tabi sınıf yönetimi konusu diğer branşlara göre daha zor biz de.. derste problem çıkaran olursa da ben dersi anlatıcam dinlemek istemeyen yatsın uyusun katılmak zorunda değilsiniz, ama şunu unutmayın ilerde işe girmeniz için fen,matematik bilginiz bir basamak (üniversite açısından) ama cv'nizde bilgisayar ve ingilizce bilginiz yazar fen bilginiz değil diyorum..  biraz da ek-10 ve disiplinle falan korkutmak gerekiyor sanırım  :shock: 

kızmana ne gerek var
 kızmana ne gerek var