doganytu Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,112 14 Aralık 2011 #1 Driver'ı yüklü ve güncel olmasına rağmen Touchpad düğmeleri sizce niye çalışmaz?
doganytu Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,112 14 Aralık 2011 #2 Daha önce böyle bir sorun yaşayan olmadı mı hiç ?
mystreous Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,410 14 Aralık 2011 #3 Bazı laptoplarda Touchpad üzerinde düğme var, bazılarında ise Touchpad ayarlarına girip ordan aktif veya pasif yapabiliyorsunuz.
Bazı laptoplarda Touchpad üzerinde düğme var, bazılarında ise Touchpad ayarlarına girip ordan aktif veya pasif yapabiliyorsunuz.
doganytu Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,112 14 Aralık 2011 #4 mystreous' Alıntı: Bazı laptoplarda Touchpad üzerinde düğme var, bazılarında ise Touchpad ayarlarına girip ordan aktif veya pasif yapabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla ... Hocam ben ayarlarından aktifleştirmeme rrağmen genede çalışmıyor. Acaba bios veya Chipset ile alakalı olabilir mi diye düşünüyorum.
mystreous' Alıntı: Bazı laptoplarda Touchpad üzerinde düğme var, bazılarında ise Touchpad ayarlarına girip ordan aktif veya pasif yapabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla ... Hocam ben ayarlarından aktifleştirmeme rrağmen genede çalışmıyor. Acaba bios veya Chipset ile alakalı olabilir mi diye düşünüyorum.
doganytu Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,112 14 Aralık 2011 #6 erdalzappa' Alıntı: win 7 ultimate mi kurulu Genişletmek için tıkla ... evet hocam. Aslında formattan bir süre sonra gerçekleşti diyebilirim. Driver yükleme programlarından indirdim sürücülerini o yüzden kafama takıldı.
erdalzappa' Alıntı: win 7 ultimate mi kurulu Genişletmek için tıkla ... evet hocam. Aslında formattan bir süre sonra gerçekleşti diyebilirim. Driver yükleme programlarından indirdim sürücülerini o yüzden kafama takıldı.
E erdalzappa Aktif Üye Mesajlar 150 14 Aralık 2011 #7 İşletim sisteminin Ultimate olmasından kaynaklı bende bir ara kafayı takmıştım araştırınca desteklemediğini öğrendim.
İşletim sisteminin Ultimate olmasından kaynaklı bende bir ara kafayı takmıştım araştırınca desteklemediğini öğrendim.
doganytu Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,112 14 Aralık 2011 #8 Aslında daha önce kullanmıştım bu şekilde hocam. Home Premium ile denemekte fayda olacaktır sanırım.
E erdalzappa Aktif Üye Mesajlar 150 14 Aralık 2011 #9 Bende Home Basic iken kullanıyordum. Premium da bilemicem denemek lazım kaynağa ulaşamadım şimdi.
T turkuaz45 Aktif Üye Mesajlar 197 14 Aralık 2011 #10 Hocam Synaptics in sitesinden indirip kurmayı denediniz mi? http://www.synaptics.com/resources/drivers
Hocam Synaptics in sitesinden indirip kurmayı denediniz mi? http://www.synaptics.com/resources/drivers