Normlar Güncelleniyor...

Kodla Büyü

muhalif33

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
18-25 haziran tarihleri arası norm güncelleniyormuş..

ttk henüz ders çizelgelerini yayınlamadı...neye göre güncelleme olacak acaba? bir de bilişimin durumu ne olacak...

Talim Terbiye çizelgeyi yayınlamadan olmaz hocam o iş. Büyük ihtimalle yarın yayınlanacaktır çizelge.

ben de yarın yayınlar gibi düşünüyorum...hatta ardı ardına yönetmelikler, genelgeler gelirse şaşırmam :)

norm kadro yönetmeliği, atama-yerdeğiştirme yönetmeliği, ilkokul-ortaokul kurumlar yönetmelikleri,ortaöğretim kurumlar yönetmeliği, görevlendirmelerin bitirildiğine dair genelgeler,rotasyonlar.... vs....

Normlar güncellenecekmiş.İdarecilere böyle bir bilgi intikal etmiş.Eğer yalan değilse idareciye ulaşan bilgiler doğru ise bilişimcilerin norm sorunu düzelecek diyor.Hayırlısı artık.
Norm fazlasıyım.İnş. tayin hakkımı engellemez bu.

lion26' Alıntı:
Normlar güncellenecekmiş.İdarecilere böyle bir bilgi intikal etmiş.Eğer yalan değilse idareciye ulaşan bilgiler doğru ise bilişimcilerin norm sorunu düzelecek diyor.Hayırlısı artık.
Norm fazlasıyım.İnş. tayin hakkımı engellemez bu.

inşallah hocam.

okullarda dönüşümler neredeyse tamamlandı. önümüzdeki yıl tahmini ders yükleride belli geriye kalan öğretmenlerde norm fazlasında dolayı başka okullara gönderilecek

2 BT sınıfı olan bir lisede bölge normu denen bir zırvadan dolayı ve 14 saat dersim vardı,maaş karşılığını dolduramadığım için norm fazlası oldum.Geldiğim okulada 2. dönem bir okul taşımalı gelmeye başladı, bir dönemi öyle atlattık. Şimdi bulunduğum bölgedeki lise yıkıldığı için bizim binaya gelme durumları var yada 4*3 ten dolayı bizim okulun ikinci kademesinin diğer binaya gitme durumu var her iki koşuldada. Şimdi böyle birşey olursa benim gideceğim binada BT sınıfı yok norm fazlası olucam gidince oraya mecburen. Bu sefer kesin medyaya vericem bunları, gerekirse TV'ye bile çıkarım. Yeter lan benim hayatım sizin elinizde oyuncak mı? Sanki benimle onca sene dirsek çürütmüşler. Bıktım yeter bıktım, Allah'ınızda bulun emi.

barthez' Alıntı:
2 BT sınıfı olan bir lisede bölge normu denen bir zırvadan dolayı ve 14 saat dersim vardı,maaş karşılığını dolduramadığım için norm fazlası oldum.Geldiğim okulada 2. dönem bir okul taşımalı gelmeye başladı, bir dönemi öyle atlattık. Şimdi bulunduğum bölgedeki lise yıkıldığı için bizim binaya gelme durumları var yada 4*3 ten dolayı bizim okulun ikinci kademesinin diğer binaya gitme durumu var her iki koşuldada. Şimdi böyle birşey olursa benim gideceğim binada BT sınıfı yok norm fazlası olucam gidince oraya mecburen. Bu sefer kesin medyaya vericem bunları, gerekirse TV'ye bile çıkarım. Yeter lan benim hayatım sizin elinizde oyuncak mı? Sanki benimle onca sene dirsek çürütmüşler. Bıktım yeter bıktım, Allah'ınızda bulun emi.
aynı durum bende de var hocam. gideceğim okul ortaokul ve bt labı var ama bakanlığın kurdduğu lab değil.

peki arkadaşlar benim okul ilkokul oldu ve biliyosunuz birinci kademede dersimiz yok. bu durumda ilkokulda norm açılır mı dersiniz bizim için. ayrıca açılmazsa ortaokula tayin istemek zorunda mı kalcaz, mevcut arkadaşlar bile norm fazlası iken gidebilecek kaç alternatifimiz olur ki :?

BBNET
Geri