birarti1 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 815 4 Eylül 2012 #1 merhaba arkadaşlar okul ilsis şifresi ile giriş yaptığımız bir link vardı? okulun branş branş norm durumunu görüyorduk, daha önceki konularda geçmişti ama bulamadım. ???
merhaba arkadaşlar okul ilsis şifresi ile giriş yaptığımız bir link vardı? okulun branş branş norm durumunu görüyorduk, daha önceki konularda geçmişti ama bulamadım. ???
rusensahin Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 739 4 Eylül 2012 #2 Mebbis/ personel işlemleri / norm işlemleri
birarti1 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 815 4 Eylül 2012 #4 rusensahin' Alıntı: Mebbis/ personel işlemleri / norm işlemleri Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim hocam, buradan da bakılıyormuş.
rusensahin' Alıntı: Mebbis/ personel işlemleri / norm işlemleri Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim hocam, buradan da bakılıyormuş.
birarti1 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 815 4 Eylül 2012 #5 egitimci.' Alıntı: kontenjan.meb.gov.tr Genişletmek için tıkla ... sağol hocam bende iki gündür atama.meb.gov.tr diye giriyordum.
egitimci.' Alıntı: kontenjan.meb.gov.tr Genişletmek için tıkla ... sağol hocam bende iki gündür atama.meb.gov.tr diye giriyordum.