B bilisimmeslek Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,256 3 Eylül 2025 #301 eddielee' Alıntı: Kaç gün sürmüştür acaba bilginiz var mı hocam Genişletmek için tıkla ... Bildiğim kadarıyla hemen aynı gün yapılmış heralde
eddielee' Alıntı: Kaç gün sürmüştür acaba bilginiz var mı hocam Genişletmek için tıkla ... Bildiğim kadarıyla hemen aynı gün yapılmış heralde
E eddielee Aktif Üye Mesajlar 259 3 Eylül 2025 #302 bilisimmeslek' Alıntı: Bildiğim kadarıyla hemen aynı gün yapılmış heralde Genişletmek için tıkla ... Hocam çok teşekkür ederim ben de mağduriyet oluşturmamak adına çabalıyorum bakalım hayırlısı artık
bilisimmeslek' Alıntı: Bildiğim kadarıyla hemen aynı gün yapılmış heralde Genişletmek için tıkla ... Hocam çok teşekkür ederim ben de mağduriyet oluşturmamak adına çabalıyorum bakalım hayırlısı artık
isikayhan Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,605 Dün 21:28 da #303 Kahramanmaraş norm kadro fazlası tayin sürecini başlatmış: Norm Kadro Fazlası Kadrolu Öğretmenlerin Atama Duyurusu KAHRAMANMARAŞ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ kmaras.meb.gov.tr
Kahramanmaraş norm kadro fazlası tayin sürecini başlatmış: Norm Kadro Fazlası Kadrolu Öğretmenlerin Atama Duyurusu KAHRAMANMARAŞ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ kmaras.meb.gov.tr