gknerdogan' Alıntı:sıkıntı yapma hocam. ben norm fazlasıyım bir sıkıntı olmaz![]()
irfanyekta' Alıntı:maalesef idarelerle bizim kadar içli dışlı hiçbir branş yok. eninde sonunda sıkıntı çıkıyor. bende geçen sene müdürle aram bozuktu istese norm fazlası göstermezdi. ama yaptı. anlıyorsun değil mi? işini görmen için herzaman yalaka herzaman onların işini yapan olacaksın ki sıkıntı yaşamayasın.
konuşacak o kadar çok şey var ki.
Başka okula, hatta köy okuluna bile gitmeyi göze aldım. Okula her sabah huzursuz olarak gitmektense 20 km uzaktaki bir yere huzurlu ve isteyerek gitmeyi tercih ederim. 2. dönemi nasıl geçiririm diye merak ettim... :?:apo.ege' Alıntı:Arkadaşlar idareyle kılıçları çektik. Şuan okulda tek bt öğretmeniyim, bir bt'cimiz şuan kısa dönem askerlikte, ocak sonu dönecek, yani formatörlük başvurularından sonra... Müdür seni formatör yaptırmam dedi (bi halt edemeyeceğini biliyorum ama...), ondan önce "senin yaptırmamana gerek yok, sen istesen de ben başvurmayacağım ki!" dedim.
Bu durumda, eğer ilçe mem formatörlüğü okula dayatmazsa, ben okulda norm fazlası olurum herhalde. Bundan sonrası için ne olur? Fikirlerinize ve bununla ilgili mevzuata ihtiyacım var. Sevgiler, saygılar...