norm kadro açıklandı

Kodla Büyü

şeffaf

Seçkin Üye
Seçkin Üye
şu an görev yaptığım okulda norm kadro bilişim teknolojileri için 2 olarak belirlenmiş. Ben raporluyum bi haftadır dün bir arkadaşım aradı ve müdürün toplantıda belirttiğini söyledi. Eş durumundan il dışı isteyeceğim, denizli. bilgisi olan var mı, sizin okullarda durumlar nasıl.

şeffaf' Alıntı:
şu an görev yaptığım okulda norm kadro bilişim teknolojileri için 2 olarak belirlenmiş. Ben raporluyum bi haftadır dün bir arkadaşım aradı ve müdürün toplantıda belirttiğini söyledi. Eş durumundan il dışı isteyeceğim, denizli. bilgisi olan var mı, sizin okullarda durumlar nasıl.
sadece 5. sınıflar için bu yıl 2 saat gösterebilir, 6-7-8 de 1 saat olarak gösterilmesi gerekir. Müdürünüz eğer 5-6-7-8 için 2 saat göstermişse yanlış hesaplamış demektir. Ama ilerde norm durumu şimdiye kıyasla çok daha iyi duruma gelecek. Benim bgeçen yıl 11 saat idi. Önümüzdeki yıl için 5 ler den 3 şube hesaba katılarak 17 ye çıktı.

5 ler için 2 saat nasıl oluyor ki. ben yeni ders programı çizelgesini yanlış mı anladım acaba. ders sınıf sınıf değil de 1. seçenler 2. seçenler 3. seçenler diye haftada 8 saat olarak ayrılan seçmeli dersler saatlerinde olmayacak mı? bu durumda bizim maksimum 8 saat dersimiz olmuyor mu?

Dün gelen bir yazıya göre seçmeli derslerin ders yükü ders saatlerine dahil edilmeyecek. Ders seçme işlemleri eylül ayında yapılacağı için o zaman yapılacak olan norm güncellemelerine eklenecekmiş. Şimdi bu yazıdan benim anladığım şey, tüm bt öğretmenleri norm fazlası oluyor... İşler çok karışacak... Sürekli değişik yazılar geliyor...

BBNET
Geri