OGGY46 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 726 24 Ekim 2019 #1 Arkadaşlar norm fazlası olduktan sonra tayin isteyip gideceğim okulda FBTR devam eder mi....
T tarumoloji Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 512 24 Ekim 2019 #2 Etmez hocam. Btr için valilik onayı alınıyor ve onayınız bir okul için alınıyor.
Ç ÇetinÖğretmen Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,788 24 Ekim 2019 #3 OGGY46' Alıntı: Arkadaşlar norm fazlası olduktan sonra tayin isteyip gideceğim okulda FBTR devam eder mi.... Genişletmek için tıkla ... Maalesef olmuyor hocam. En yakın ikinci dönem görevlendirmesiyle BTR olabilirsiniz.
OGGY46' Alıntı: Arkadaşlar norm fazlası olduktan sonra tayin isteyip gideceğim okulda FBTR devam eder mi.... Genişletmek için tıkla ... Maalesef olmuyor hocam. En yakın ikinci dönem görevlendirmesiyle BTR olabilirsiniz.
ylmz Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,033 24 Ekim 2019 #4 yeniden onay gerekli il ara görevlendirme yaparmı bilinmez ilçe milli eğitim vasıtasıyla yeni okulunuzda bir teşebbüste bulunun
yeniden onay gerekli il ara görevlendirme yaparmı bilinmez ilçe milli eğitim vasıtasıyla yeni okulunuzda bir teşebbüste bulunun
badem85 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 537 24 Ekim 2019 #5 Ben norm fazlasıyla dönem içi yer değiştirmiştim. Okul onay aldı geldiğim okulda btr olmadığım halde yeni okulda dönem ortasında btr onayım çıktı.
Ben norm fazlasıyla dönem içi yer değiştirmiştim. Okul onay aldı geldiğim okulda btr olmadığım halde yeni okulda dönem ortasında btr onayım çıktı.