Merhabalar, 2 ay sonra kısmetse bir bebeğim olacak ve önümüzdeki yıl ücretsiz izne ayrılıp çalışmayacağım, bu durumu idareme bildirmiştim, onlar da dersi seçmemişler ki aslında 12 şube var, dolayısıyla ders saati 0 görünüyor, kontenjan.meb.ov.tr den baktığımda norm fazlası görünüyorum, normalde il içinden tercih yaptırıyorlar norm fazlalarına ama bana tebliğ edilmedi, bu gün de son gün, müdür yardımcımı aradığımda" senin tayin istemene gerek yok" dedi. Bu durumda resen atama yapılabilir mi? Bana tebliğ edilmediği için hak iddia edebilir miyim böyle bir durum oluşursa?

Ki müdür yardımcısını telefonla ben aradığımda tayin istememe gerek olmadığını söyledi...Buna rağmen dün il atama bürosundaki bir memur ile ve ilçedeki şube müdürüyle görüştüm, bana tebliğ edilmese bile kendiniz araştırarak öğrenmelisiniz gibi cümleler kurdular norm fazlası olduğumu ...Buna dayanarak da tayin iste dediler. Fakat benim böyle bir zorunluluğum olamaz mantıken düşününce, eğer bana tebliğ edilmedi ise tayin de istemem gerekmeyeceğini düşünerek istmedim neticede. Eğer resen atama yaparlar ise, ki atamadaki memura göre hak iddia edemeyebilirmişim ben öyle düşünmüyorum, en kötü haberdar edilmeksizin tercih yaptırılmadığından dolayı itiraz ederim diye düşünüyorum. Bir de şu var, Normlar tekrar düzenlenecekmiş bu atamaların sonuçlanmasından sonra, her ne kadar kendisine laf anlatmak zor olsa da müdür yardımcıma dersi seçtirmeye çalışacağım, eğer seçer ise 12 şubede toplamda 24 saat ders oluyor sanırım böyle olunca da norm fazlası olmamış olurum diye düşünüyorum... Tabi zaman ne gösterir bilinmez, Meb'de çalışmak işkence gibi, belirsizlik...