Norm Fazlası Olarak Resen Atanan Öğretmen ?

Kodla Büyü

Okam_

Site Gezgini
Arkadaşlar norm fazlası olduğum için bulunduğum ilçeye 40 km uzaklıkta başka bir ilçeye resen atandım. Mahkeme süreci başlayacak bugün, itirazımızı edeceğiz zaten. Ama aklıma takılan soru şu. Kasım ayında yapılacak olan norm fazlası atamalarına biz resen atananlar başvurubiliyor mu ? Benim geçen seneki okulumda norm oluştu şu anda, yoksa eş durumunu mu beklemek gerekiyor ? Ben sanki resen atanan kişiler başvuru yapabiliyorlar diye bir yazı okumuştum ama aradım nette şimdi bulamadım.

Arkadaşlar norm fazlası olduğum için bulunduğum ilçeye 40 km uzaklıkta başka bir ilçeye resen atandım. Mahkeme süreci başlayacak bugün, itirazımızı edeceğiz zaten. Ama aklıma takılan soru şu. Kasım ayında yapılacak olan norm fazlası atamalarına biz resen atananlar başvurubiliyor mu ? Benim geçen seneki okulumda norm oluştu şu anda, yoksa eş durumunu mu beklemek gerekiyor ? Ben sanki resen atanan kişiler başvuru yapabiliyorlar diye bir yazı okumuştum ama aradım nette şimdi bulamadım.
Başvuru hakkınız var hocam norm fazlası aramalarda tercih yapıp atanmanız olsa bile 3 yıl bekleme şartı yoktur...

İl içi, il dışı veya eş durumu yapılabiliyor evet ama dediğim gibi norm fazlası atamalara başvuru yapabiliyor muyuz onu merak ettim yazıyı da bulamadım bir türlü

siz niye norm fazlası oldunuz peki hocam. Alan daraltılması mı yoksa okulda ders saati düştüğü için mi?
Bende sorayım bir soru herkese. Alan daraltılması meselesini sendikalar mahkemeye vermiş şuan. Yürütmeyi durdurma kararı çıkarsa okullarımıza geri dönebilir miyiz?

Ben ders saati değişikliğinden dolayı norm fazlası oldum geçen sene, bu sene ders seçimi yapıldığı için norm oluştu okulumda. Ek5 le başvuru yaptık iptal için ama şube açılma kapanma olmadığı için reddettmişler. Arap saçına döndü bütün işler

evet hocam bende Anadolu Lisesinde çalışıyordum. Alan seçiminde Bilişim Teknolojilerini seçtiğim için norm fazlası oldum ve Meslek lisesine resen atandım. İşler arap saçına döndü. Bakalım neler olacak.

Şuan resen atandığınız okulunuzda norm fazlası değilseniz norm fazlası atamalarda aetık başvuru yapamazsınız malesef hocam.

Kasımda norm fazlası ataması olursa (her yıl yapıyor meb) eğer kadronuzun bulunduğu okulda norm fazlası iseniz başvuru hakkınız olur. 3 yıl olayı şunun için: İl içi tayinde resen atanmadan önceki okul süreniz ile yeni okul süreniz birlikte değerlendirilir.

ilksms
Geri