norm fazlası değilim ama il dışı açılmış ne yapayım...

Kodla Büyü

bote_erz

Süper Üye
Süper Üye
kurumumda norm fazlası değilim zorunlu hizmet yılımda 4 yıl ve doldurmadım süremi...AMA bana il dışı açılmış başvuru yapsam mı yapmasam mı.normalde açılmaması lazım diye biliyorum...

cevaplar için şimdiden teşekkürler...

Hocam 2010 mayıstan önce göreve başlayanlara zorunlu hizmet affı geldi, eğer bu tarihten önce göreve başladıysanız açılması gayet normal. 3 yıl şartına da uyuyorsanız hem iliçi hem ildışı isteyebilirsiniz. zorunlu hizmeti tamamlamanıza gerek yok

Hocam açıldı derken ; basvuru ekranının gelmesi iller ve okulları görünmesini kastediyorsun

Eger dediğin buysa bu herkese açılıyor;

Örneğin banada il içi ve il dışı bu ekranlar geliyor okullarıda seçiyorsun

basvuruyu kaydet deiğinde, bizzat tecrübemden biliyorum

--il içinde 3 yıldırını doldurmayan personel basvuramaz deyip ---basvuruyu kaydetmedi

--il dışında nasıl bilmiyorum,il dışı yapyacagımdan illeri ve okulları gördüm basvuru kaydet demedim.

norm fazlası olanlara il dışı tayin hakkı verilmiyor ki(?) yanılıyor muyum....

cevaplar için çok teşekkür ederim...tamam anladım demkki ekran herkese görünüyor...gerçi yapabilsem ne olurki düzgün bir yer açmamışlar bile :D

hakand77' Alıntı:
evet norm fazlalarına il dışı tayin hakkı verilmiyor zaten...

Aynen norm fazlasında öncelikli olarak il içindeki boş okullara yerleştirilirsiniz, tüm ildeki norm hesaplanıp eğer il genelinde norm fazlası olduğunuza karar verilirse başka bir ile geçmenize imkan tanınır...

BBNET
Geri