norm fazlası atamaları

Kodla Büyü

tunaböte

Aktif Üye
arkadaşlar okulumda norm fazlasıydım. resen atama olmamak için mecburen bi yer yazdım ve geldi..ama sonra resen atama yapılmadı.. ben gitmek istemiyorum itiraz dilekçesi yazma yada iptal ettirme gibi bi hakkım varmı... zor bi durumdayım. yardımcı olursanız sevinirim...

Hocam Kararname çıkmışsa il içi olduğu için aynı gün içerisinde diğer okula başlaman lazım. Sana tavsiyem kararname sana ulaşmadan il yada ilçe milli eğitimin atama bölümünü arayıp onlara sorman.

keşke bir bilene danışsaydın dilekçe yazmadan çünkü bir zamanlar aynı şey benimde başıma gelmişti... sendikadan kesinlikle dilekçe yazma dediler bende ilçe milli eğitimin ve müdürün baskısına rağmen yazmadım...

tunaböte' Alıntı:
arkadaşlar okulumda norm fazlasıydım. resen atama olmamak için mecburen bi yer yazdım ve geldi..ama sonra resen atama yapılmadı.. ben gitmek istemiyorum itiraz dilekçesi yazma yada iptal ettirme gibi bi hakkım varmı... zor bi durumdayım. yardımcı olursanız sevinirim...

hangi il hocam?

BENİM DURUMUMA DÜŞMÜŞSÜN HOCAM NE YAZIK Kİ KARARNAME ULAŞMIŞSA YAPACAK Bİ ŞEY YOK DİLEKÇE DE VERMİŞTİM BEN .

hocam artık kararnameler de sistem üzerinden alınıyor.gelmesine gerek bile yok.iptal ettirme şansınız olduğunu sanmıyorum...

İptal ettiremezsin hocam kendi isteğince gitmişsin çünkü, hayırlısı olur inşallah.

ya bu ne şerefsizlik resen atama yapacağım diyorsun insanlar korkuyor rasgele bir okula gitmeyim bari bir nebze daha iyi bir yer olsun diye tercih yapıyor sonra ee resen yapmayacağım lan bu adama niye okul seçtirdin bu mu adalet

Aynısı benim başıma geldi ve iptal ettirdim geçen yıl.dilekçe yazdım ve il milli eğitim dilekçemi kabul edip iptal etti.Ama il milli eğitim dilekçeyi kabul etmeyedebilir.Bende arayıp resen atama olacak tercih yapmak mecbur diye tercih yapmıştım yoksa yapmayacaktım demiştim dilekçe yaz demişlerdi.

ben bugün dilekçemi verdim atama istemiyorum diye, zaten eş durumundan geldim ilçeye. ve ilçede boş okulda yok, malum Böteliyiz. eşimin görev yeri belgesini ve BTR onayını ekledim. bakalım resen olacakmı... olacaksa kaç km uzağa gideceğim :( insan sinir küpü oluyor

geçmiş olsun hocam, bende bir defa istedim. daha da istemem. yeni geldiğim okulun ortamı diğer okulumu aratıyor ama sağlık olsun

BBNET
Geri