Nod32 nasıl kaldırılır?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan y_gnl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

y_gnl

Aktif Üye
Nod32 yi kurdum şimdi kaldırmak istiyorum ama internette verilen yöntemlerle kaldıramadım.Önerisi olan var mı?

unistaller ile denediniz mi. Genel anlamda uninstaller programı ile kaldırırken bilgisayarı yeniden başlatmadan tüm kalıntıları temizleniz gerekli.

nod32 yi kaldırırken sorunla karşılaşacağınızı zannetmiyorum, program ekle kaldırdan veya başlat/programlar/nod32/uninstal (kaldır) diyerek kaldırabilirsiniz..Kaldırdıktan sonra bilgisayarınızı kapatıp yeniden başlatın..İşe yaramazsa başlat/çalıştır/regedit deyin açılan pencerede HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Uninstall diyerek kaldırmak istediğiniz programı bulup kaldırabilirsiniz.

şaka gibi revouninstaller la kaldırmayı denedim bi 10 dk. silmeye çalıştı dosyları sildi dedi bilgisayarı yeniden başlattım, nod32 hala bana göz kırpıyor sağdann... :cry: gitmiyorr gitmiyorrr

Başlat/çalıştır/msconfig/başlangıç de,açılan pencerede nod32 nin işaretini kaldırarak programın bilgisayar açıldığında çalışmasını engelle bilgisayarı yeniden başlat, bida kaldırmayı dene

Hocam önce görev yöneticisinden işlemi sonlandırın birde öyle deneyin bakalım sonuç ne olacak...

Virüsten beter oldu haaa... :)

Hocam başlat>çalıştır>regedit burdan düzenle> bul deyin "nod32" ve "eset" kelimelerini aratın çıkan tüm kayıtları silin.

bazı casus yazılımlar özellikle truva atı programınn kaldırılmasını engelliyor.
aslında çok kolay kaldırılan bir programdır.
bende de olmuştu
kayıt defterinden
program filesdan
her yerden kaldırdıktan sonra kurtuldum ama bunları güvenli modda çalıştırarak yaptım.sen de bi güvenli mod da dene istersen.

Bende de böyle bir hata çıkıyor arkadaşlar deneme sürümünü kaldırırken.
Varmı böyle bir problem ile karşılaşıp çözebilen bir arkadaş.
Fikirlerinizi bekliyorum.

Ekli dosyalar

• hata.JPG
    hata.JPG
    30.3 KB · Görüntüleme: 6,999
Hocam yaptığınız işlemleri güvenli kipte yapın. Çünkü güvenli kipte hiçbir gereksiz .exe çalışmaz. Sorun çıkmadan regedit temizlersiniz. Sonra kaldırın

sezginozturk' Alıntı:
Bende de böyle bir hata çıkıyor arkadaşlar deneme sürümünü kaldırırken.
Varmı böyle bir problem ile karşılaşıp çözebilen bir arkadaş.
Fikirlerinizi bekliyorum.
Nod32 yi tekrar kur, daha sonra program ekle kaldırdan kaldır( nodu devre dışı bırakmadan kaldır)

Ben katılımsız olarak 8 bilgisayara kurdum problem yok. 1 bilgisayarda tanımadı keyini istiyor. uninstaleset programını da kullandım ama o bilgiayar bir türlü kabul etmiyor. Promlem ne olabilir???

BBNET
Geri