Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
geçen bi sanayiciyle konuştum...
iki de bir sanayiye gitmek istemiyorsan nissan marka araba al dedi..
sağlam arabalardır....almera da iyidir...alınır..
Hocam araç gerçekten temiz duruyor. LPG yok herhalde. Bu araba LPG ile uyumlu mu değil mi? onu bi araştırmak lazım. Şimdiye kadar neden taktırmamışlar... Malum Benzin ateş pahası...
JAPONLAR iyidir :+1: o fiyata o donanım da başka markalar özellikle ALMANLAR en 23-24 isterdi..bence o fiyata alınabilecek çok güzel ve donanımlı bi araç..ş.içi yakıtı biraz fazla olabilir..illa ki LPG uygulaması yapılmış ALMERALARDA oluyor sıkıntı olacağını sanmam ama orjinallik gidecek tabi..
Hocam uzun bir süre primera 2.0 se kullandım. baktığınız araba 130.000 km de. Ama sen buna sıfırdan biraz farklı diyebilirsin. Çünkü ben 172 bin kilometrede kendi hatamla conta yakmam dışında sanayiye hiç girmedim bu araç için yağ değişimi hariç. Gözün arkada kalmasın. primerada triger kayışı yoktu büyük ihtimalle almerada da yoktur zincir var. yok tutuşu hızlanması falan çok iyi araçlar. oldukça sessizdir. triger zincirini kendi otomatik gerdiği için ilk çalıştığında 10-15 saniye dizel gibi çalışabilir. mekanik parçaları oldukça uzun ömürlüdür. yere iyi basar bu arabalar. egzost u dahi paslanma falan kolay kolay yapmaz. daha ne söylim hocam. Nissan yazıyorsa kaportada korkma. Ben bunun hatchback modelini aradım bulamadım gittim 15 gün önce 2011 seat ibiza copa aldım. ama aklım halen almerada. he son olarak kaportada derin çizikler bile pas tutmaz bu arada alırsan hayırlı olsun diyim...
Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Aklımda bazı soru işaretleri vardı. Olumlu yorumlarınızla bu soru işaretlerinden kurtuldum. Anlaşabilirsek inşallah alacağım bu aracı.
Nissan iyidir sadece ikinci el satarken biraz pazarı dar olduğu için fiyatları uygun. Yedek parçasının az pahalı olduğu söyleniyor ama benim duyduğum sadece söylenti.
Nissan iyidir sadece ikinci el satarken biraz pazarı dar olduğu için fiyatları uygun. Yedek parçasının az pahalı olduğu söyleniyor ama benim duyduğum sadece söylenti.
Bazı Orjinal yedek parçaları çok zor bulunur ve genelde sipariş ile getirilir yurt dışından.
Bir arkadaşımın Pimerası vardı 2001 model. Far lambası bulamadı. Orjinal fara 1000 TL mi ne demiişler.
Kaza yapmam dersen binilir bir araba. 2.el piyasası düşük.
Hocam parçayı yüksek fiyata satmak için öyle demişler. Doğrudur bazı parçaları fiyatının düşük olmasını istersen zor bulunur. Bende de vardı primera. Tek sis lambası 275 tl. idi. Camcıda cam kestirdim aynısı oldu. 5 TL. ABS sensörü tanesi 750 tl. Kabloda çatlak vardı kendim hallettim. 1,5 metre 2x kablo ve 1 tane bant ile 5 TL.
Ben 2005 tekna ve hb versiyonunu kullandım araç güzel oturaklı geniş ama lpg taktıktan sonra yağ yakmaya başladı, benle mi alakalı lpg ile mi yoksa şansa mı oldu bilmiyorum. ancak hp 15 bine almıştım. ve sattım 16250 ye