Nilufer.meb.gov.tr hata veriyor yardım.

Kodla Büyü

AsilTurk

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Chrome
Bu web sayfası kullanılamıyor
Ayrıntıları gizle
Bu site desteklenmeyen bir protokol kullandığından güvenli bir bağlantı kurulamıyor.
Hata kodu: ERR_SSL_VERSION_OR_CIPHER_MISMATCH

internet Explorer

IBM Lotus iNotes yükleniyor...... Deyip kalıyor.

Mozilla

Güvenli bağlantı girişimi başarısız

nilufer.meb.gov.tr bağlantısı sırasında bir hata oluştu. Karşı tarafla güvenli iletişim kurulamadı: Ortak bir şifreleme çözüm yolu yok. (Hata kodu: ssl_error_no_cypher_overlap)

Görüntülemeye çalıştığınız sayfa, alınan verilerin yetkinliği doğrulanamadığı için gösterilemiyor.
Lütfen site yöneticisi ile irtibata geçip durumu bildirin.

Şeklinde hata veriyor sanırım windows güncellemelerinden kaynaklanan bir hata ama düzeltemedim.

hocam sanırım meb server da bir hata var biz de giremiyoruz meb mail hizmetine,aynı zamanda dys de çalışmıyor.

ie11 yüklü ama açamadım.
Aynı binanın içinde yarısında açılıyor yarısında açılmıyor.

Şuan Türkiye genelinde ilçe mem'lerde DYS de imza atarken sertifikayla ilgili bir sorun var. 2 gündür bu sorun devam ediyor. Bu gün itibariyle de e-posta çalışmıyor. Genel bir sorun düzeltilmesi için bekliyoruz biz de...

meb.gov.tr ssl sertifikasını bilgisayarınıza "güvenilen kök sertifikalar" klasörüne yükleyin sorun çözülür.

Explorer için sorunu çözdüm hocam.
Uyumluluk Görünümü Ayarlarına girip "meb.gov.tr" yi ekleyin explorer açacaktır.

Chrome veya Mozilla için henüz çözüme ulaşamadım.

Chrome'da Web arayüzünden mail sistemine erişim problemi tarayıcıların ssl v3 desteği konusunda yeni update yapmalarıdır.
Bu sorunu yaşamamak için chrome browser’lar üzerinde aşağıdaki gibi sslv3 desteği ayarını yapmamız gerekir.

Ekli dosyalar

• 730219359_39487_7865075879811431489.jpg
    730219359_39487_7865075879811431489.jpg
    26.2 KB · Görüntüleme: 6,773
habibocak' Alıntı:
Chrome'da Web arayüzünden mail sistemine erişim problemi tarayıcıların ssl v3 desteği konusunda yeni update yapmalarıdır.
Bu sorunu yaşamamak için chrome browser’lar üzerinde aşağıdaki gibi sslv3 desteği ayarını yapmamız gerekir.

hocam teşekkürler.. kaç gündür giremiyorduk :)

resimde tam görünmüyor:
Kod:
chrome://flags/
adresinden yapılıyor.

Hocalarım dünden beri nilüfer.meb.gov.tr den hata alıyoruz, hiçbir tarayıcıdan giriş yapamıyoruz, acil yardımınıza ihtiyacım var.
Sorun : -Formula Eror yazıyor

umit' Alıntı:
Hocalarım dünden beri nilüfer.meb.gov.tr den hata alıyoruz, hiçbir tarayıcıdan giriş yapamıyoruz, acil yardımınıza ihtiyacım var.
Sorun : -Formula Eror yazıyor
Hocam,

Sabah problem vardı. Şu anda düzelmiş olması lazım.

Bizde sorun devam ediyor, kendi meb eposta ma ulaşabiliyorum ama, ilçe mem in e postası açılmıyor. Problem devam mı ediyor, nereye bildirebilirim?

HTTP Web Server: IBM Notes Exception - This database is currently in use by another person or process, and cannot be accessed at this time. In order to share a Notes database, it must be accessed via a Domino Server by all users of the database.

Bizde sorun devam ediyor, kendi meb eposta ma ulaşabiliyorum ama, ilçe mem in e postası açılmıyor. Problem devam mı ediyor, nereye bildirebilirim? Hata aşağıda

HTTP Web Server: IBM Notes Exception - This database is currently in use by another person or process, and cannot be accessed at this time. In order to share a Notes database, it must be accessed via a Domino Server by all users of the database.

ymb' Alıntı:
Bizde sorun devam ediyor, kendi meb eposta ma ulaşabiliyorum ama, ilçe mem in e postası açılmıyor. Problem devam mı ediyor, nereye bildirebilirim? Hata aşağıda

Hocam,

İl MEBBİS Yöneticinizle görüşün.

BBNET
Geri