Neye göre Kasko?

Kodla Büyü

mcm2276

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar, geçen yıl arabayı aldığım bayiden "kasko yapalım mı?" dediler, bizde yapın dedik(alel acele hiçbirşey sormadan). Bu yıl kaskoyu yenilemek istiyoruz, fakat kaskoda önemli olan nedir? Mini onarım vb. seçenekler varmış. Ayrıca firma bazında iyi hizmet veren hangisi? Geçen yıl groupama'ya yaptırmıştık, Bu yıl aradılar yenileyelim diye 970 TL dediler, AXA'dan aradılar onlar ise 880 TL dedi. Sizin tecrübelerinizden bana önerebileceğiniz bir firma var mı? Teşekkürler.

Geçen yıl groupama dan yaptırdıysan onunla devam et. Groupama başına bir sorun gelince en iyi ilgilenecek olan kasgo şirketlerinden bir tanesidir. Yerine göre bazen mini onarım önemli olabiliyor. Bazen de çift hasar koruma önemli olabiliyor. Bir de, en önemlisi aracında hasar olduğunda bulunduğun ildeki servis ile kasko firmasının anlaşması olması. Hasar anında bazı firmalar paraya senden peşin alır. Sen parayı sonradan kasko şirketinden alırsın. Bunlarla uğraşmak istemiyorsan Groupama ile devam et.

tturkmen' Alıntı:
Geçen yıl groupama dan yaptırdıysan onunla devam et. Groupama başına bir sorun gelince en iyi ilgilenecek olan kasgo şirketlerinden bir tanesidir. Yerine göre bazen mini onarım önemli olabiliyor. Bazen de çift hasar koruma önemli olabiliyor. Bir de, en önemlisi aracında hasar olduğunda bulunduğun ildeki servis ile kasko firmasının anlaşması olması. Hasar anında bazı firmalar paraya senden peşin alır. Sen parayı sonradan kasko şirketinden alırsın. Bunlarla uğraşmak istemiyorsan Groupama ile devam et.

Bulunduğum ilçede Autoking var, anlaşmalı mini onarım şirketlerinde ise Groupama var, ama AXA'yı göremedim. Burada bulduğum acenta her iki şirketin kaskosunu da yapabileceğini söyledi. Groupamaya devam o zaman, eyvallah hocam.

anadolu sigortadan yaptırdım diğerlerine nazaran daha pahalı ama sağlam.

BBNET
Geri