ebf' Alıntı:Biostan wake on lan (WOL) seçeneğini açmanız(enable) gerekir.
Ayrıca bu işlemin gerçekleşmesi için ethernet arabiriminin WOL özelliği desteği olması şart![]()
nasıl tek tıklama biraz açıklar mısınız ??kafkas' Alıntı:ebf' Alıntı:Biostan wake on lan (WOL) seçeneğini açmanız(enable) gerekir.
Ayrıca bu işlemin gerçekleşmesi için ethernet arabiriminin WOL özelliği desteği olması şart![]()
hocam şimdi konu açacaktım bunun üzerine, göz atarken sayenizde anladım durumu.
sabah sınıfa girince tek tıklama ile tüm bilgisayarları açıyordum iki tanesi açılmıyordu. Sebebini merak edip baya bir uğraşmıştım bi ara. Program ayarları, ağ ayarları vs.vs...
Mesajınızla beraber sadece o iki bilgisayarın ethernet kartlarının değiştiğini hatırladım. WOL özelliği olup olmadığını nasıl öğrenebilirim.
Bilen varsa beri gelsin
Hürmetler
ebf' Alıntı:Biosta, Power altında (APM Configuration) olması muhtemeldir.
ergin_tastan' Alıntı:Süpersin ebf sayende bu özelliği de kullanıcam. Sabah kalkar kalkmaz ilk işim söyledklerini denemek oldu. Tam da süper oldu.
diego24' Alıntı:bios power management dan alarm da belirtilen saatte açılmasını sağlıo bilgisayarın, ama benim karşılaştığım durum şu. gün içinde net support ile bilgisayarları kapatıp açabiliyorum. ancak akşam şalterleri kapatıp sabah ana makineden aç dediğimde açmıyor. en az o gün bir defa net supportla kontrolu almam gerekiyor. bu konuda benzer sorunu yaşayan varmı yoksa sadece bizde mi var bu sorun.
Hocam acer m460 pclerde biosta bu özellil var mıdır?ebf' Alıntı:Biostan wake on lan (WOL) seçeneğini açmanız(enable) gerekir.
firtuna61' Alıntı:son sorunun cevabını bende merak ediyorum
Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum ?coolbilgisayarci' Alıntı:değerli arkadaşlar, acaba netsupport programında öğrenci bilgisayarını resetlediğinde otomatik olarak benim refresh yapmama gerek kalmadan bilgisayarı program görmüyor bu konuda çözüm bulamadığım için günler yada haftalarca sonunda pes edip netop programına geçtim bilgisi olan paylaşırsa sevinirim iyi çalışmalar..