C compteach Aktif Üye Mesajlar 228 24 Ocak 2017 #1 Arkadaşlar idare odasındaki Pc ye netsupport kurdum, tahtalarda da yüklü. Ancak tahtaları göremiyorum. PC 192.168 ile başlayan bir ip oluyor. Tahtalar 10.x.x.x şeklinde IP alıyor. Bir şekilde ayarı var mı?
Arkadaşlar idare odasındaki Pc ye netsupport kurdum, tahtalarda da yüklü. Ancak tahtaları göremiyorum. PC 192.168 ile başlayan bir ip oluyor. Tahtalar 10.x.x.x şeklinde IP alıyor. Bir şekilde ayarı var mı?
K klmno Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,024 24 Ocak 2017 #2 ne luzumu var. beden eğitimi öğretmenine söylersin yapıverir
C compteach Aktif Üye Mesajlar 228 24 Ocak 2017 #3 klmno' Alıntı: ne luzumu var. beden eğitimi öğretmenine söylersin yapıverir Genişletmek için tıkla ... Beden Eğitim öğretmeni de yok ki hocam şu tatil günü
klmno' Alıntı: ne luzumu var. beden eğitimi öğretmenine söylersin yapıverir Genişletmek için tıkla ... Beden Eğitim öğretmeni de yok ki hocam şu tatil günü
K klmno Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,024 24 Ocak 2017 #4 diğer zamanlarda varmıydıki beden eğitimi öğretmeni olmak varmış :idea:
B bote_sevinc Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 318 15 Mart 2017 #6 bunu benim idare de istedi başka başlıklar altında birsürü işlem yazılmış siz yaptınız mı hocam bir yolu bir kolayı var mıdır?
bunu benim idare de istedi başka başlıklar altında birsürü işlem yazılmış siz yaptınız mı hocam bir yolu bir kolayı var mıdır?