netsupport kullananlar ?

Kodla Büyü

Caterpillar

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
arkadaşlar bu programı kurmak istiyorum,kendi leptopuma kursam ağdan öğrenci pc lerini görebilirmiyim...yani benim pc win7-öğrencilerinki xp..bi sorun olur mu..
bi de fuul vers,yonunu nerden bulabilirm?kullanımı kolaymıdır?kullanan arkadaşlar bilgi verebilirmisiniz?

by_katliam' Alıntı:
arkadaşlar bu programı kurmak istiyorum,kendi leptopuma kursam ağdan öğrenci pc lerini görebilirmiyim...yani benim pc win7-öğrencilerinki xp..bi sorun olur mu..
bi de fuul vers,yonunu nerden bulabilirm?kullanımı kolaymıdır?kullanan arkadaşlar bilgi verebilirmisiniz?

Ben su an öyle kullanıyortum hocam zaten, bnm pc win 7 öğrencilerde xp var. Kullanımı ve kurulumu gayet kolay. Ağın düzgün çalışması yeter.

aakcakaza' Alıntı:
by_katliam' Alıntı:

Ben su an öyle kullanıyortum hocam zaten, bnm pc win 7 öğrencilerde xp var. Kullanımı ve kurulumu gayet kolay. Ağın düzgün çalışması yeter.
hocam benim bulduklarım deneme sürümü,fuul var mı siz de?

invem' Alıntı:
http://www.bilgisayarbilisim.net/bts-kontrol-programlari-netsupport-netop-vs-f105/netsupport-school-professional-v10-70-1-t69846.html hocam bu linkte herşey ver ben buradan kullandım. Okulda 2 lab var ikisinde de sorunsuz çalışıyor.
saolun hocam

arkadaşlar yardım ,tüm kurulumları yapmama rağmen öğrenci pc sini görmüyor...kullananlar nası yaptı acebaa :oops:

-güvenlik duvarlarını kapat
-antivirüs engellemelerini kontrol et
-bilgisayarların ağ isimleri birbirinden farklı olsun.
-kolay gelsin

BBNET
Geri