L laurona Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 338 12 Aralık 2014 #1 arkadaşlar bu program da öğrenci bilgisayar isimlerini değiştiremedim. önceden açılmış başlıktaki yönergeyi uyguladım ama kapatıp açınca eski haline döndü. bilen arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim.
arkadaşlar bu program da öğrenci bilgisayar isimlerini değiştiremedim. önceden açılmış başlıktaki yönergeyi uyguladım ama kapatıp açınca eski haline döndü. bilen arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim.
ercinc98 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,009 12 Aralık 2014 #3 ASKAS25' Alıntı: bilgisayar isimlerini değiştir. Genişletmek için tıkla ... +1
L laurona Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 338 15 Aralık 2014 #4 olmadı :cry: arkadaşlar başka çözüm yolu bilen varsa sevinirim cevaplar için de çok teşekkür ederim
T tuncaygulnur Üye Mesajlar 27 15 Aralık 2014 #5 programların içerisinde öğrenci yapılandırma dosyasında öğrenci adı yazacağın bölüm mevcut
O oguz_efe Aktif Üye Mesajlar 225 15 Aralık 2014 #6 Öğrenci bilgisayarlarının denetim masası / kullanıcı hesaplarından hesap adını değiştir.