A azzaman Üye Mesajlar 17 30 Kasım 2007 #1 arkadaşlar merhaba bana net support kurulu pcler geldi fakat şifrelerini bilmediğim için kaldıramıyorum. Bu konuyla ilgili beni bilgilendirirseniz sevinirim.
arkadaşlar merhaba bana net support kurulu pcler geldi fakat şifrelerini bilmediğim için kaldıramıyorum. Bu konuyla ilgili beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Aliosman_eser Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 762 4 Aralık 2007 #2 guvenli moddan kaldırmayı dene arkadasım...
ayhangunes Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 635 4 Aralık 2007 #3 Netsuport u kaldırmak için şifremi mi gerekiyor ??? Güvenlik kartından kaynaklanıyor olmasın bu durum ? Bildiğim kadarı ile şifre gerektirmiyor.
Netsuport u kaldırmak için şifremi mi gerekiyor ??? Güvenlik kartından kaynaklanıyor olmasın bu durum ? Bildiğim kadarı ile şifre gerektirmiyor.
Aliosman_eser Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 762 4 Aralık 2007 #4 guvenlik kartıda bi programı kaldırırken şifre istemiyor bildiğim kadarıyla...
ayhangunes Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 635 4 Aralık 2007 #5 Aliosman_eser' Alıntı: guvenlik kartıda bi programı kaldırırken şifre istemiyor bildiğim kadarıyla... Genişletmek için tıkla ... Güvenlik kartını devre dışı brakmadığın zaman ne program kurabiliyorsun ne de kaldırabiliyorsun. O yüzden söylemiştim
Aliosman_eser' Alıntı: guvenlik kartıda bi programı kaldırırken şifre istemiyor bildiğim kadarıyla... Genişletmek için tıkla ... Güvenlik kartını devre dışı brakmadığın zaman ne program kurabiliyorsun ne de kaldırabiliyorsun. O yüzden söylemiştim
Aliosman_eser Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 762 4 Aralık 2007 #6 arkadasın probleminin bundan kaynaklandıgını sanmıyorum hocam... şifre problemi olduguna göre farklı bişe olsa gerek.
arkadasın probleminin bundan kaynaklandıgını sanmıyorum hocam... şifre problemi olduguna göre farklı bişe olsa gerek.