Nerden Yakıt Alıyorsunuz?

Kodla Büyü

taner2309

Aktif Üye
Yerli bir markamız var mı?
Full un avrupa ortagı pkk ile sigara kaçırıyormuş.
PO desen %54 unu avusturyalılar aldı.Gerisi kimin bilmiyorum.
Paramın türkiyede kalmasını sağlayacak bi marka var mı acaba?

Bu arada bende OPET'ten alıyorum ve merak edip OPET'in kime ait olduğuna da baktım :D

OPET’in kuruluşu, şu anda Yönetim Kurulu Başkanı olan Fikret Öztürk’ün 1982 yılında öğretmenlikten ayrılıp ticaret hayatına geçişi ile başlamıştır.

Aklı kelden benzini shellden :++:
Kaçışı yok bence, kaynağı belli satan yerli yabancı olsun ne farkeder..

Zaten %70 i devlete vergi olarak gidiyor kimden aldığın ne fark eder bunun dışında devlete daha fazla faydalı olmak istersen bir yerlere bağış yap.

boyle tekele mahkum olmak çok sinir bozucu :verymad:
Neye baksan ya direk yahudi ya ingiliz amerikan rus amlan kökenli yahudi

turkoil'den alıyorum. markası hasgaz. kimin olduğunu bilmiyorum fiyat uygun 2.42 tl.

hangisi bonus veriyorsa ondan alıyorum. bu durumda ben yakıtı garanti'den alıyorum. araç performansı için benzinde shell, mazotta bp bir adım önde gibi geldi bana. opet istasyonlarının da temizliği (WC) bir adım önde.

total den alıyorum gazı da benzini de
%7,5 indirim yapıyor. total kart var.
Kocaeli körfez de lpg 2,55 total kart ile 2,35 oluyor

arabayı aldığımdan beri sürekli shellden alıyorum yakıtı başka yerden denemedim hiç.. bi artısı var mı onu da bilmiyorum..

motorinde
full ya da shell
digerleri tirt

ayrica shell + GTL muthis performansli ama pahali

bende burada bir abimizden alıyorum hem çok uygun hem de buradakilere göre daha kaliteli :) fiyat 100 de 25 fark ediyor. kime gittiğini de biliyorum içim rahat :P

şaka bi yana opet ve petrol ofisi hangisi denk gelirse. sürekli aldığım iki yer var sadece istasyon olarak da

istanbul sancaktepede Starpetten alıyorum en az 10 bin km dir. Almadan önce biraz tereddüt yaşadım ama bir sorun çıkmadı şükür, yakıt filtresini bakımda değiştirdim, usta aldığın yerin mazotu iyi dedi.

Bu arada haftada bir gün genelde çarşamba indirimleri oluyor. Motorini 3,73 e satıyorlar.

İndirimli istasyonlarını ve günlerini önceden sitelerinde yayınlıyorlar. http://www.starpet.com.tr/tr-TR/kampanyalar/226.aspx

Yarın indirim var bu arada :+1:

bizimkisi reklam oldu ama ayda 300 liralık yakıt alınca insan ne yapacağını şaşırıyor... :?

ben de motorini 8 aydır falan hep aynı pompadan aynı yerden alıyorum. Total. motorinde total iyi diye reklam yapanlara uydum. iyi şimdilik.

tarik8411' Alıntı:
istanbul sancaktepede Starpetten alıyorum en az 10 bin km dir. Almadan önce biraz tereddüt yaşadım ama bir sorun çıkmadı şükür, yakıt filtresini bakımda değiştirdim, usta aldığın yerin mazotu iyi dedi.

Bu arada haftada bir gün genelde çarşamba indirimleri oluyor. Motorini 3,73 e satıyorlar.

İndirimli istasyonlarını ve günlerini önceden sitelerinde yayınlıyorlar. http://www.starpet.com.tr/tr-TR/kampanyalar/226.aspx

Yarın indirim var bu arada :+1:

bizimkisi reklam oldu ama ayda 300 liralık yakıt alınca insan ne yapacağını şaşırıyor... :?

Bu istasyonda lpg var mı hocam?

kade38' Alıntı:
total den alıyorum gazı da benzini de
%7,5 indirim yapıyor. total kart var.
Kocaeli körfez de lpg 2,55 total kart ile 2,35 oluyor

Total kart bende niye indirim yapmıyor. kredi kartınızın indirimidir o bence. kartınız ne??

zaten büük bir kısmı vergi kimden aldığın snein sürüş zevkine ve kalite anlayışına bağlı..

Shell den alırım daha başka yakıt koymadım son arabama. Opet ve BP de iyidir daha önce kullandım.

Volkankey Shell GTL demiş iyi tamam inceltilmiş diesel de kardeşim nasıl yakıyorsun öyle. Benzinli gibi ....

ogretmen006' Alıntı:
lpg yı milangazdan alırım şu an 2.240
bende milangazdan alıyorum hocam test ettim kesinlikle çok daha fazla km yapıyorum milangazla hem uygun hem daha uzun mesafe yapıyor nasıl oluyosa...sizin ordada epey ucuzmuş ben 2520 ye aldım...demiröeren'i biraz daha zengin edim diyorum hem belki alacaklarını hibe eder bizim takıma :)

opet den aygaz alıyorum. arabamı şahlandırıyor. yada bana öyle geliyor.:)

BBNET
Geri