taner2309' Alıntı:Paramın türkiyede kalmasını sağlayacak bi marka var mı acaba?
OPET’in kuruluşu, şu anda Yönetim Kurulu Başkanı olan Fikret Öztürk’ün 1982 yılında öğretmenlikten ayrılıp ticaret hayatına geçişi ile başlamıştır.
tarik8411' Alıntı:istanbul sancaktepede Starpetten alıyorum en az 10 bin km dir. Almadan önce biraz tereddüt yaşadım ama bir sorun çıkmadı şükür, yakıt filtresini bakımda değiştirdim, usta aldığın yerin mazotu iyi dedi.
Bu arada haftada bir gün genelde çarşamba indirimleri oluyor. Motorini 3,73 e satıyorlar.
İndirimli istasyonlarını ve günlerini önceden sitelerinde yayınlıyorlar. http://www.starpet.com.tr/tr-TR/kampanyalar/226.aspx
Yarın indirim var bu arada :+1:
bizimkisi reklam oldu ama ayda 300 liralık yakıt alınca insan ne yapacağını şaşırıyor... :?
kade38' Alıntı:total den alıyorum gazı da benzini de
%7,5 indirim yapıyor. total kart var.
Kocaeli körfez de lpg 2,55 total kart ile 2,35 oluyor
bende milangazdan alıyorum hocam test ettim kesinlikle çok daha fazla km yapıyorum milangazla hem uygun hem daha uzun mesafe yapıyor nasıl oluyosa...sizin ordada epey ucuzmuş ben 2520 ye aldım...demiröeren'i biraz daha zengin edim diyorum hem belki alacaklarını hibe eder bizim takımaogretmen006' Alıntı:lpg yı milangazdan alırım şu an 2.240