???NEDEN HER İLDE FORMATÖRLÜK TARİHLERİ FARKLI???

Kodla Büyü
Siz de geri yazsaydınız, "başbakanım başbakanım, başkasına cevap yazdıracağınız yere neden başbakana ulaşıyormuş havası veriyorsunuz, bana cevabı yazan kişiye söyleyin, biz Eğitek'ten çok haber alıyoruz, o çalışma KAÇ YILDIR VAR biliyor musun?" diye.

İnşallah cevaptaki gibi yeni eğitim öğretim yılına biter.

Ne çıkacaksa çıksa artık belirsizliklerden bıktık artık :( Benim şubat ve yaz tatilimi geri versinler başka birşey istemiyorum. Ben sırf bu tatil dönemleri için bu mesleği seçtim , gittim doğunun bir köyünde 5 yıl görev yaptım , döndüm memleketin dağlık bir köyüne 3 yılda burda görev yapacam :( Madem düz memur olacaktım neden öğretmene olayım diye yırtındım ki ? Herhangi bir bakanlıkta şehir merkezinde bir memur olurdum ...

Valla bende bişiler göndermiştim 3 ay önce hala cevap gelmedi gelsede ne olacağı belli ümit hocama geleni kopyala yapıştır. sorunlarımızıbiliyorlar zaten çözmek için yavaş davranıyorlar bakıyorlar biz de de tepki yok iyice ağırdan alıyorlar.

yapılan çalışmalara bakarsak şimdiye kadar hiçbir sorununumuzun kalmaması gerekiyordu. bana inandırıcı gelmiyor.

Bundan 3 ya da 4 yıl önce bilgi edinme ile bu bilişim sınıfları, çalıştırılması vs ile ilgili sorular sorduğumda çalışmalar devam etmektedir yazmaktaydı :) O zamandan beri çalıştıklarına göre...

görevlendirmedir. Görevlendirme keyfi bir uygulamadır. Padişahın ol dediği zamanda olur. Bundan zannımca.

BBNET
Geri