Neden öğretmenler sınav tarihi giremiyor?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ofkar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ofkar

Üye
Arkadaşlar öğretmenlerin bir kısmı sınav tarihi girmek istediği halde dersine girdiği sınıflar görünmüyor bazılarına ise kendisinde olmayan sınıflar görünüyor. Sizlerde de aynı durum var mı?

Not: Bu arada e-okula sınıfların derine giren öğretmenleri atadım ders programlarını e-okula girdim.

notunda belirtmişssin hocam yaptıklarını..ek bir şey yapmaya gerek yok...e-okul mu sapıttı acep?

Hocam idareyle görüşün sınıfların ders programı e-okul a işlenmemiş ise e- okulda sınav tarihi veremessiniz.
ders programı ve ders öğretmenlerinin girilmiş olması gerekli.
iyi çalışmalar dilerim.

cseyhan81' Alıntı:
Hocam idareyle görüşün sınıfların ders programı e-okul a işlenmemiş ise e- okulda sınav tarihi veremessiniz.
ders programı ve ders öğretmenlerinin girilmiş olması gerekli.
iyi çalışmalar dilerim.

aynen hocam öyle...

pardon not u şimdi gördüm.

E okul şifre modülünde TC kısıtlama yapılmamış ise öğretmenler idareci gibi yetki alıyor.

arkadaşlar ben yeni müdür yardımcılığına başladım e-okulda hem ders öğretmenlerini hem de ders programını girdim buna rağmen bazı arkadaşlara dersine girmediği sınıflar açılıyormuş

acaba sizde de durum aynı mı, bu durum düzelir mi

ofkar' Alıntı:
arkadaşlar ben yeni müdür yardımcılığına başladım e-okulda hem ders öğretmenlerini hem de ders programını girdim buna rağmen bazı arkadaşlara dersine girmediği sınıflar açılıyormuş

acaba sizde de durum aynı mı, bu durum düzelir mi
Yönetici Modülünde şifre verme bölümüne TC kimlik kısıtlaması yapılması gerekiyor.

BBNET
Geri