Ne yapabilirim?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aliş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

aliş

Site Gezgini
Arkadaşlar okulumda fiziki yetersizlikten dolayı BT labını sınıfa çevirmişler ve artık BT labı yok, derste olamaz sanırım. Dolayısıyla okulumda formatör olamıyorum, bende başka okula formatör olmak için başvuru yaptım fakat müdür yardımcıları bunu kabul etmiyorlar (henüz müdürle görüşemedim), seni başka okula göndermeyiz diyorlar ve de müdüründe aynı şekilde düşündüğünü söylüyorlar. Ama bende gitmek istiyorum. Müdür görevlendirme dilekçemi imzalamazsa ne yapabilirim. Ya da imzalmak zorunda mı acaba? (BT sınıfı yok ders yok formatörlük yok yok yok...)

İmzalamazsa ilçe milli eğitim müdürüne gider durumu anlatırsınız, sorun çözülür.

alis' Alıntı:
Arkadaşlar okulumda fiziki yetersizlikten dolayı BT labını sınıfa çevirmişler ve artık BT labı yok, derste olamaz sanırım. Dolayısıyla okulumda formatör olamıyorum, bende başka okula formatör olmak için başvuru yaptım fakat müdür yardımcıları bunu kabul etmiyorlar (henüz müdürle görüşemedim), seni başka okula göndermeyiz diyorlar ve de müdüründe aynı şekilde düşündüğünü söylüyorlar. Ama bende gitmek istiyorum. Müdür görevlendirme dilekçemi imzalamazsa ne yapabilirim. Ya da imzalmak zorunda mı acaba? (BT sınıfı yok ders yok formatörlük yok yok yok...)

ders yok-formatörlük yok ee.. okulda işiniz ne ki? norm fazlası olup tayin hakkınız var o zaman. norm fazlası olunca resen görevlendirmemi yapıyorlar, resen tayinmi veriyorlar.

hocam hiç bir iş yok..

yani tamamen boş sunuz..

ama yinede maaşı tam alacaksınız değilmi.. böylede iyi hocam.. maddi sıkışıklığınız yoksa bol bol gezersiniz. ne yapacaksınız dersi formatörlüğü .. gerçekten bom boş 1 yıl tamamen tatil mi olacak yani öyle olunca..

hem sizi neden göndermek istemiyorlar anlamadım ders olmassa formatörlükte yoksa okula ne diye uğrayacaksınız..

haftada 1 gün nöbet verir bu gıcıklar şimdi.. birde kulüp ve sınıf öğretmenliği verirler.. off.. tatil hayalim bitti..

en iyisi şikayet edin siz..

BBNET
Geri