ne kadar güvenilir?

Kodla Büyü

ergun833

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar fiyatı uygun bir araba denk geldi.
açıklama kısmında 4-5 parça boya var yürüyeni sorunsuz yazıyor.
açtım telefonu sordum aynı yazdıkları gibi sorunsuz olduğunu söyledi değişenin olmadığını yalnız hasar kaydının
olduğunu söylediler ne kadarlık hasar kaydı olduğunu sorunca söylemediler.
bende plakayı yazarak 5664 mesaj yollladım.
aracın 2 adet hasarı mevcut
1. hasar agır hasarlı 27 000 tl
2.hasar çarpma 11 372 tl
bu araç nasıl 27 000 hasarda pert olmuyor
nasıl bir araçsa bu kadar hasara rağmen değişeni yok maşallah yani
görüşlerinizi bekliyorum :?

Re: galericilerden araç alınır mı?

vallahi hocam ben guuvenmem çok iyi tanıdığın bir galerici ise al derim...

1 galericiden 2 de saniyi ustasından araba almam hocam, ama bu genelleme tabi, istisnai durumlar çıkabilir,

sunu unutma kimse kimsye piyasanın altında araç vermez, maddi sıkısıp etmediyse, ucuz aracları çok iyi arastırmak gerekir diye dusunuyorum.

Değişende vardır da adam çıkma almıştır yada aklı sıra orjinal almıştır bu sebeple değişen yok diyor. Yav zaten bukadar hasardan sonra değişse daha iyi olur. O araçta sökülmeyen civata kalmamıştır ona göre hesabına uyuyorsa al. Sonradan vay ağam söyle oldu vay ağam böyle oldu deme. :)

insanlara güvenmek istiyoruz ama bu mümkün olmuyor. Daha 2 gün önce termede galeriden minibüs aldık.yılların esnafı adamlar yanlışı olmaz diyorsunuz.boya yok kaza yok hiç sıkıntısı yok dedi.baktırmak için sanayiye gittik usta baktı.şüphelendi bir cihaz var soktuk 4-5 paça boya var.değişen var.2 adet kazası var.akü bitik.Anlayacağın baktırmadan araba filan alınmaz.
Ayrıca 27.000 tl lik hasarlık arabayı düşünmen bilehata hocam.piyasada araba mı yok

Yorum bölümüne aldığın mesajı yazsana..

Benim de başıma geldi. Bir öğretmenden araba alacaktım, arka çamurlukda birazcık boya var dedi. Temizmiş. Servise götürdüm. Baga kapağı değişmiş olduğu ortaya çıktı. (Tabancaya benzer bir makina ile test ediyorlar)
Adam hiç şaşırmadı bile.. İnsan bir utanıyor numarası yapar..
Bir de ilanda yazmış, çok temizdi, yalan yok.. vs vs,

BBNET
Geri