Ne Kadar Eder?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SoftGe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

SoftGe

Süper Üye
Süper Üye
Merhabalar,
bir konuda fikirlerinizi almak istiyordum,
Honca Civic 2008 Premium Otoatik F1 Vites,
8 Hava Yastığı+Hız Sabitleme+6 lı Cd calar+Park Sensörü ve diğer klasik olması gereken özellikler
81000 de Zavoli LPG li LPG 60000 de takılmış lastikler yeni garantisi devam etmekte michelin(900 TL civarı)
Aracın kazası yok kaportada 1 parça boya var (duran motorsikletli yana doğru üzerine devrildiği için sağ arka çamurlukta göçme nedeni ile)
Bunun dışında marşbiyelde küçük bir boya var kaldırıma sürtmekten.
bakımları 80000 de yeni yapılmış(lpg dahil)
özetle böyle ne kadar eder?

hocam aracı görmek lazım yinede premium modelini bend ebir süre epey takip ettim. manual vites 32-34 arası gidiyodu.buda 500-1000 fazlasına gider tahminen

YuLiaN' Alıntı:
hocam aracı görmek lazım yinede premium modelini bend ebir süre epey takip ettim. manual vites 32-34 arası gidiyodu.buda 500-1000 fazlasına gider tahminen
hocam araç aynen saydığım gibi bir araç,
yakından bildiğim bir araç yabancı olursa 35,5- 36 dan tanıdık bildik birisi için 35 diyor
yani abartılı bir fiyat yok diyorsun anladığım kadarı ile

forumda bu konuda iyi bilgi sahibi olan arkadaşlar var,
yardımcı olurlarsa sevinirim

34'ü zorlayın derim ama bu araçlar tutulduğundna piyasası yüksek..Bende aynı modelden bakıyorum;fiyatlar bi türlü düşmüyor..35 bin civarı fiyat da tam piyasa fiyatıdır..Fazlasına zor satar zaten..

hocam satıcıyla alakalı bir durum fiyat adam diretir 35 ten aşağı inmez aradan birkaç hafta geçer bıkkınlık geldimi pat diye 34 e verir.alım noktasına geldimi fiyat biraz daha kırılır illaki. 34-35 civarına alınır bence

Civic düşünen varsa 2007 otomatik dream 45.000 km lpg li var...

Satmayı düşünüyorum...

lpg taktırdıktan hemen sonra satılan araçlarda bence lpg den kaynaklı problem vardır. iyi bakın derim. fiyat 3 aşağı 5 yukarı halledilir ama bu tarz problemler parayla çözülemez canınız sıkılır. naçizane fikrim

BBNET
Geri