navigasyon cihazı önerisi

Kodla Büyü
hocam bende almayı düşünüyorum. bende daha önce 3,5" ekranlı vardı biraz küçük oluyor. Ben 5" ekranlı olanları tavsiye ederim...

aslında 4,3" olanlar daha iyi görünüyor. sadece ekran için 50 tl fark vermeye değer mi acep? :shock:

cagdas' Alıntı:
http://www.hepsiburada.com/Liste/navitech-nav-px125-yeni-nesil-navigasyon-cihazi-omur-boyu-ucretsiz-guncelleme/ProductDetails.aspx?productId=otdelnav-px125&categoryId=257643

149 tl (kdv'li)

arkadaşlar bu cihazı almayı düşünüyorum, ucuz diye düşündüm ama pişman olmayalım 50-60 tl için :D

yorumlarınızı bekliyorum.
Bu cihazı zamanında 199 tl ye aldım çok memnunum. Tavsiye ederim.

en iyisi 4,3" olanlardır. ben önce navitek derim ekran parlaklığı daha iyi ancak piranha kullandım onunda tek eksiği çok aydınlık havada ekranı görmek biraz zorlaşıyor ancak kullanımı çok rahat ve hızlı hesaplama yapıyor.

navking hakkında bilgisi olan varmı, navitech'mi, piranha'mı, navking'mi. bugün teknosa da gördüm 4,3" navking s320, 180 tl.

navitech ten şaşma derim NAV-PXB 205F modelini kullanıyorum.çok memnunum...yeniden rota hesaplaması çok hızlı, ömür boyu güncelleme...bluetooth telefon video,müzik çalar daha ne istenir ki...diğerlerine de baktım alırken bizzat markete gidip inceledim.şaşma navitechten.güven bana. :+1:

ben bunu aldım hocam 185 tl ye. yurtdışından geliyor direk. navigasyonundan pek bişey beklemiyordum. benim kız film falan izlesin diye aldım ama ondan çok ben kullanıyorum :)) ürün gayet güzel çıktı tavsiye ederim.

Ekli dosyalar

• 7-quot-NAVIGASYON.jpg
    7-quot-NAVIGASYON.jpg
    19.1 KB · Görüntüleme: 3,144
username' Alıntı:
ben bunu aldım hocam 185 tl ye. yurtdışından geliyor direk. navigasyonundan pek bişey beklemiyordum. benim kız film falan izlesin diye aldım ama ondan çok ben kullanıyorum :)) ürün gayet güzel çıktı tavsiye ederim.
Hocam nereden nasıl aldınız? yazarsanız memnun olurum belki bizde alırız.

Nokia E55... (Ovi Maps ) Bu navigasyon cihazlarının en sevmediğim özelliği, anlık yol bilgisi vermemesi, etkileşimi olmaması. Ama Ovimaps öyle mi?

Başarsoft yazılım kullanan ve sınırsız güncelleme hakkı vereni al hocam, yoksa sürekli netten harita ararsın durursun. Ben Navking aldım Route66 yazılımlı ve berbattı sonra netten IGO8 yazılımı bulup kurdum. adam oldu makina :)

Özellikle belirteyim Başarsoft dışında hiçbiri Türkiye yolları hakkında ayrıntı vermemekte özellikle küçük şehirlerde bilginize. Gittiğiniz yolun devamı olmayabilir ki ben Route66 ile kestirme diye gittiğim yolda Derede biten yola denk geldim ve geriye dönüp tekrar giderek en az 60 km uzatmıştım :s

BBNET
Geri