Okul sitemizi Asp.net'te, mysql veritabanı ile linq kullanarak hazırladım. bu sitede yazılan tavsiyelere uyarak hosting için natro.com'u tercih ettim. Ancak güvenlik sebebiyle sunucularındaki trust level seviyesini full yetkiden medium'a çektiler. Ancak bu şekilde benim site sunucuda çalışmadı. sorun benim linq ile hazırlamış olmamdan kaynaklanıyormuş. şimdi geçici olarak trust level seviyesini fulle çevirdiler ve bana bir hafta süre verdiler. bir hafta içinde yazdığım kodları değiştiricem medium seviyede çalışabilir hale getiricem.
birincisi ilk defa mysql kullanıyorum, konuya çok hakim değilim.ikincisi, hadi her şeyi süper biliyorum diyelim. ben kodlarımı değiştirmek zorunda mıyım??? natro nun buna bir çare bulması gerekmez mi? sorun bendeyse onlar haklıysa bir haftada ben kodları bağlantıları nasıl değiştiricem.
lütfen bir fikir verin!!!
birincisi ilk defa mysql kullanıyorum, konuya çok hakim değilim.ikincisi, hadi her şeyi süper biliyorum diyelim. ben kodlarımı değiştirmek zorunda mıyım??? natro nun buna bir çare bulması gerekmez mi? sorun bendeyse onlar haklıysa bir haftada ben kodları bağlantıları nasıl değiştiricem.
lütfen bir fikir verin!!!