11/01/2013 tarihinde, natro. com sitesinden site yapma amacıyla kişisel plan web hosting paketi satın aldım. Yarım saat olmadan yapacağım sitede subdomain oluşturulması gerektiğini görünce kişisel plan web hosting paketini kurumsal web hosting paketine yükselttim. Ama daha sonra bu firmanın müşteri temsilcisi ile yaptığım görüşmede oluşturulan subdomainlerin maskeli olarak yönlendirilme yapaılamadığını bildirdi. Bende o zaman ödediğim ücreti geri iade edin diye destek mesajı gönderdim.
Verilen cevap çok ilginç:Hosting paketiniz üzerinde yüksetme işlemi yaptığınızdan sistem tarafından iade işlemini kabul etmemektedir, fakat durum hakkında incelenmesi üzere yazılım departmanımıza yönlendirilmiştir, tarafınıza geridönüş sağlanacaktır.
Böyle birşey olamaz, ödediğim ücretin geri iadesini istiyorum.Sizce ne yapmalıyım...
Verilen cevap çok ilginç:Hosting paketiniz üzerinde yüksetme işlemi yaptığınızdan sistem tarafından iade işlemini kabul etmemektedir, fakat durum hakkında incelenmesi üzere yazılım departmanımıza yönlendirilmiştir, tarafınıza geridönüş sağlanacaktır.
Böyle birşey olamaz, ödediğim ücretin geri iadesini istiyorum.Sizce ne yapmalıyım...