...quashpack' Alıntı:Geçen sene tam da bu zamanlar bende zayıflamaya karar vermiştim.Spor salonuna gidemem diye evde yapabileceğim bişeyler araştırdım ve shaun t -insanity videolarını indirerek evde spora başladım.Alet edevatsız yat kalk hareketleri yaparak 3 ayda 15 kilo verdim :++: ama tabi ki beslenmeyi tamamen düzene soktum.ekmeği bırakmıştım .
:+1:BaRBaRYaN' Alıntı:Türk milletine ekmeği kes dersen sana tek bir soru sorar ENİNE mi BOYUNA mı :mrgreen:
Boy ve kilo birebir ayniotherm' Alıntı:Arkadaşlar malum yaz geliyor Ramazana kadar 5-6 kilo vermem lazım 2 ay içinde sağlıklı bi şekilde nasıl verebilirim. 178 cm boy 85 kg yum. Yardımcı olun lütfen nasıl beslenmeliyim ...
Sadece onu kestim bunu ekledim işiyle kilo verilmez. Adamın psikolojisi bozulur. Zayıflamaktan da ötesi dinç ve diri bir vücuda sahip olmanın tek yolu etkili spor yapmaktır. Etrafınızda varsa iyi bir salonda fitness uzmanlarına program yazdırıp kontrollü çalışmalısınız.otherm' Alıntı:Hocam ekmeği kesiyorum da yerine ne koyacam bilemiyorum. Şekeri zaten kestim uzun zamandır çaya hiç şeker atmıyorum. Ama şeker ihtiyacım olduğunu hissediyorum haftada bir tatlı yiyorum. O da bağımlılıkmıdır bilmiyorum ve kilo gitmiyor ne yapcam![]()