Nasıl bir okul istersiniz anketi

Kodla Büyü
Ankara'da nasıl bir zeka seviyesine sahip insanlar var çok merak ediyorum. Mallık ta son nokta. Anketin içeriğine bakarsanız lanet olsun der bizim geleceğimize bunlar mı şekil veriyor dersiniz. Birinin canı sıkılmış iş yapayım demiş. Şimdi okulda otur anket doldur . Tam bi iş gücü kaybı. Yazıklar olsun.....
Keşke kipada filan kasiyer olsaydım. Üniversite okuduğuma bin pişmanım. Öğretmenleri tanıdıkça soğudum zaten. Kipanın ortamı benim dinazorlarımdan bin kat daha iyidir.

lise ögrencilerimiz en sondaki düşünceler kısmına gayet güzel yazıyorlar, o yuzden benim yorum yapmama gerek kalmıyor:))

Ben geçen hafta 5'lere yaptırdım, başlığı görünce diğer sınıflara yaptırmak aklıma geldi.

Anketin sonunda görüş kısmına bir öğrencim 'amacınız ne' yazmış ...Tek derdimiz bu sanki..Ne kadar anlamsız bir anket..

etkinliğini bitiren öğrenciye doldurtuyorum her sınıftan bi kaç kişi doldursa yeter :wink:

anket şıkları da bi hayli ilginç ,kapalı- açık spor salonları, tenis kortları ,yüzme havuzları ,neler neler ,sanki yapılabilecek gibi koymuşlar oraya.

ben de bütün örencilere yaptırıyorum.5. sınıfların hepsine dersim olmadığı için onlara da tenefüslerde yaptırıyorum...bence de zaman kaybından başka bi şey değil.

Bence şu anda kamuoyu oluşturmaya çalışıyorlar. İleride şehir merkezindeki tüm okulları satıp, şehir dışına, güya öğrencilerin istedikleri nitelikteki okulları yapmayı planlıyor olabilirler.
Sınıftaki minder seçeneği de bayağı bi düşündürücü.

mystreous' Alıntı:
Bence şu anda kamuoyu oluşturmaya çalışıyorlar. İleride şehir merkezindeki tüm okulları satıp, şehir dışına, güya öğrencilerin istedikleri nitelikteki okulları yapmayı planlıyor olabilirler.
Sınıftaki minder seçeneği de bayağı bi düşündürücü.

:alkis: :alkis: Yıllar önce Kampüs şeklinde olsun diye birşeyler ortaya atılmıştı, benim ilk aklıma gelende buydu, ancak oradaki problem öğrencilerin oraya ulaşımı ile ilgiliydi, tabi şimdi buna bir çözüm bulunmuş olabilir, nasılsa yibo'lar var bir kaç bina daha dikersin yanına arazileri çoğunda çok fazla al sana kampüs hemide jakuzisi bile olur yok jaluziydi dimi o!

Böyle bir saçmalık böyle bir hayal ürünü görmedim, öğrenci ne istiyor acaba öğretmen ne istiyor diye düşünen bir mahlukat var mı? ben istanbuldayım, botanik bahçe, açık spor salonunu, hayvanat bahçesini kuracak yer mi var. okul faturalarına ödemekte sıkıntı çekerken yürüyen merdivenin elektriğini ve güvenliğini kim sağlayacak.

olan bize oluyor bir resmi yazı öğrenciler anket girsin.

BBNET
Geri