Mynet E-Posta hesabı olan üyelerimizin dikkatine!

Kodla Büyü

metafor

Site Admin
Yönetici
Kıymetli Üyelerimiz;

mynet e-posta hesabı ile sitemize kayıtlı olan üyelerimiz, eğer mynet ücretli üyeliğine sahip değiller ise eposta hesapları silinmiş veya pasif hale getirilmiş olabilir.

üyelerimize takip ettikleri konu ile ilgili otomatik bildirimler gönderiyoruz, mynet sahiplerine ulaşmıyor.

Tercih size ait olmakla birlikte, ileride şifre değiştirmek, bildirim almak gibi konularda sorun yaşamamak için

sitemizde yer alan eposta adresinizi değiştirmekte yarar var.

İyi forumlar dileriz.

BBNET

mynet e-postasını kullanırdım ücretsizken, haberlere bakardım, bazen oyunlarına girerdim, hatta bir ara blog kısmı vardı, orada baya alıntı hikaye kopyala-yapıştır yapmıştım. Ne zaman posta ücretli oldu, benim ilişkim kesildi mynetle. Aklıma bile gelmiyor artık. İşte görün bir şeyi paralı yapmak bazen müşteri kaybettirebilir.

bi de ücretlimi yapmışlar vay be 🥹 gözümdecanlanır koskoca maaaaziiii:) mynetli günler güzeldi be ..her yönüyle gjhjgklhjlg

Sene olmuş 2026 mynet, yahoo, hotmail gibi yerleri kullanan kalmamış olması lazım :D
benim de hala aktif. Hangi şirketin, sitenin ne olacağı belli olmaz. onların başına gelen 2 gün sonra diğerinin başına gelmez diyemezsin. Çok gördük gelen giden. Tedbirli olmak iyidir. Özellikle bilişimciler kesinlikle öyle davranmalı. 23 yıl deneyim +4 yıl da üniversite bana bunu öğretti.

ilksms
Geri