Sut kardeşler filminde sabanin dediği gibi ;raco38' Alıntı:Hoca tabiri caizse canlı yayında sı.mış. yetmemiş üstüne birde sıvamış. Buyrun videonun tamamı
https://m.youtube.com/watch?v=O_6n_ghQ- ... e=youtu.be
Arkadas art niyetli misiniz nesiniz? bir de bu ifadeler yakisiyor mu Allah askina? Adami dikkatli dinleyin, en basindan beri seytanin ic konusmalarini aktariyor. videonun sonunda bunu anlayabiliyorsunuz ancak! Namaz kilmaman icin seytan sana boyle düşündürür diyor. "Bekci hademe kiliyor ogretmen albay kılmıyor" dedirtir diyor.raco38' Alıntı:Hoca tabiri caizse canlı yayında sı.mış. yetmemiş üstüne birde sıvamış. Buyrun videonun tamamı
regulus11' Alıntı:Arkadas art niyetli misiniz nesiniz? bir de bu ifadeler yakisiyor mu Allah askina? Adami dikkatli dinleyin, en basindan beri seytanin ic konusmalarini aktariyor. videonun sonunda bunu anlayabiliyorsunuz ancak! Namaz kilmaman icin seytan sana boyle düşündürür diyor. "Bekci hademe kiliyor ogretmen albay kılmıyor" dedirtir diyor.raco38' Alıntı:Hoca tabiri caizse canlı yayında sı.mış. yetmemiş üstüne birde sıvamış. Buyrun videonun tamamı
Hem bu ifadeden anlasiliyor ki, adam ogretmenden ve albaydan ornek alinacak, toplumun ust tabakasindan kisiler olarak bahsediyor.
Bir de videonun kesilmis bir bas kismi var. Orda ne konusuluyor onu da bilmiyoruz. Artik avam bile kanmiyorken kirpilmiş videolara bt ogretmeni kaniyorsa tek bi. aciklamasi vardir, kanmak istiyordur.
regulus11' Alıntı:Arkadas art niyetli misiniz nesiniz? bir de bu ifadeler yakisiyor mu Allah askina? Adami dikkatli dinleyin, en basindan beri seytanin ic konusmalarini aktariyor. videonun sonunda bunu anlayabiliyorsunuz ancak! Namaz kilmaman icin seytan sana boyle düşündürür diyor. "Bekci hademe kiliyor ogretmen albay kılmıyor" dedirtir diyor.raco38' Alıntı:Hoca tabiri caizse canlı yayında sı.mış. yetmemiş üstüne birde sıvamış. Buyrun videonun tamamı
Hem bu ifadeden anlasiliyor ki, adam ogretmenden ve albaydan ornek alinacak, toplumun ust tabakasindan kisiler olarak bahsediyor.
Bir de videonun kesilmis bir bas kismi var. Orda ne konusuluyor onu da bilmiyoruz. Artik avam bile kanmiyorken kirpilmiş videolara bt ogretmeni kaniyorsa tek bi. aciklamasi vardir, kanmak istiyordur.
yani biraz daha kassanregulus11' Alıntı:Arkadas art niyetli misiniz nesiniz? bir de bu ifadeler yakisiyor mu Allah askina? Adami dikkatli dinleyin, en basindan beri seytanin ic konusmalarini aktariyor. videonun sonunda bunu anlayabiliyorsunuz ancak! Namaz kilmaman icin seytan sana boyle düşündürür diyor. "Bekci hademe kiliyor ogretmen albay kılmıyor" dedirtir diyor.raco38' Alıntı:Hoca tabiri caizse canlı yayında sı.mış. yetmemiş üstüne birde sıvamış. Buyrun videonun tamamı
+1aak' Alıntı:Arkadaşlar afgınıza sığınarak farkettiğim bir hususu dile getirmek istiyorum
Her tartışmada olduğu gibi bu tartışmada yazılanları da okuyunca da insan dehşete kapılıyor. Bazı şeyler o kadar abartılıyor ki. Adamın kimseye bir şey dediği yok. Öylesine bir örnek veriyor o kadar yahu. Bizim de zaman zaman verdiğimiz örneklerden farksız. Mesela bu sene seminerde baktım da oruç tutan insan bulmak zor diyoruz. Burda şimdi öğretmenlerin hiç biri oruç tutmuyor mu demek. Öyle bir abartmışssınız ki sanki sanki öğretmenlerin hepsinin alnı secdeden kalkmıyor yani. Büyük intimalle de bu kadar acımasızca yorumlar yazan her olayı fırsata dönüştürmye çalışan insanların bir çoğu da büyük bir dini hasssasiyeti olmayanlardır diye düşünüyorum. Yoksa bu kadar art niyetli olamazlar diye düşünüyorum.
aak' Alıntı:Arkadaşlar afgınıza sığınarak farkettiğim bir hususu dile getirmek istiyorum
Her tartışmada olduğu gibi bu tartışmada yazılanları da okuyunca da insan dehşete kapılıyor. Bazı şeyler o kadar abartılıyor ki. Adamın kimseye bir şey dediği yok. Öylesine bir örnek veriyor o kadar yahu. Bizim de zaman zaman verdiğimiz örneklerden farksız. Mesela bu sene seminerde baktım da oruç tutan insan bulmak zor diyoruz. Burda şimdi öğretmenlerin hiç biri oruç tutmuyor mu demek. Öyle bir abartmışssınız ki sanki sanki öğretmenlerin hepsinin alnı secdeden kalkmıyor yani. Büyük intimalle de bu kadar acımasızca yorumlar yazan her olayı fırsata dönüştürmye çalışan insanların bir çoğu da büyük bir dini hasssasiyeti olmayanlardır diye düşünüyorum. Yoksa bu kadar art niyetli olamazlar diye düşünüyorum.
teknogenclik' Alıntı:aak' Alıntı:Arkadaşlar afgınıza sığınarak farkettiğim bir hususu dile getirmek istiyorum
Hocam kusura bakmayında kimin alnının secdede olduğu kimin alnının secdede olmadığı kimseyi ilgilendirmez. Siz de gelmişsiniz başka ihtamlarda bulunuyorsunuz.
Ne yani şimdi biz de bu Ramazan günü size mi ithsmlarda bulunalım. Yazık!